18 °C Athens, GR
1 Ιουνίου 2020

Δημήτρης Καψάλης Δεύτερη Κυριακή – δεύτερη ευκαιρία για την Καλλιθέα

Δημήτρης Καψάλης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας.

Καλώ και τους συνυποψήφιους μου σε άλλες παρατάξεις που θέλησαν να βάλουν τέρμα στην δημαρχία Κάρναβου και βρίσκονται ξαφνικά προδομένοι από επικεφαλής που εναγκαλίζονται τις καρέκλες που προσφέρει εκ νέου ο Δημήτρης Κάρναβος, να μην παρασυρθούν στην απογοήτευση και το κυνισμό αλλά να προστρέξουν σήμερα κιόλας και να πυκνώσουν τις δημιουργικές και αναπτυξιακές τάξεις της Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας. Οι θύρες γι’ αυτό τον αγώνα ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτές. Για τον κοινό αγώνα για την πόλη μας.

Δεύτερη Κυριακή – δεύτερη ευκαιρία για την Καλλιθέα
– Ανοιχτό κάλεσμα –

Την δεύτερη αυτή η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία.
– Μια δεύτερη ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε τη δημαρχία του Δημήτρη Κάρναβου, να μαυρίσουμε το νεοφιλελευθερισμό και τις πελατειακές σχέσεις Κάρναβου και Πατούλη.
– Δεν δίνουμε ξανά λευκή επιταγή στο Δημήτρη Κάρναβο, να επαναλάβει άλλα τέσσερα χρόνια απραξίας και απαξίωσης της Καλλιθέας. Δεν επιβραβεύουμε την εγκατάλειψη και ξεκινάμε σήμερα κιόλας να οργανώσουμε δυναμική αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο και σε κάθε γειτονιά της αγαπημένης μας Καλλιθέας .
– Την δεύτερη αυτή Κυριακή δίνουμε την τελική μάχη για την επικράτηση της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια. Η Ρένα Δούρου ήταν η μόνη αιτία που έγιναν έργα σημαντικά στο δήμο μας, που κύλισε λίγο νερό στο αυλάκι της ανάπτυξης και των υποδομών παρά τη “ξηρασία” και την ανικανότητα της διοίκησης Κάρναβου. 
– Την δεύτερη αυτή Κυριακή στέλνουμε πίσω στη πολιτική ανυπαρξία τον καιροσκόπο Πατούλη και τους πελατειακούς μηχανισμούς, για τους οποίους φημίζεται. Δεν χαρίζουμε την περιφέρεια στην ανικανότητα και τα συμφέροντα.

– Θέλω προσωπικά να καλέσω όλους τους δημοκράτες συμπολίτες που θέλουν να φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία πίσω στην Καλλιθέα, να ξεκινήσουν από σήμερα τον αγώνα μαζί με τη Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας. 
– Καλώ και τους συνυποψήφιους μου σε άλλες παρατάξεις που θέλησαν να βάλουν τέρμα στην δημαρχία Κάρναβου και βρίσκονται ξαφνικά προδομένοι από επικεφαλής που εναγκαλίζονται τις καρέκλες που προσφέρει εκ νέου ο Δημήτρης Κάρναβος, να μην παρασυρθούν στην απογοήτευση και το κυνισμό αλλά να προστρέξουν σήμερα κιόλας και να πυκνώσουν τις δημιουργικές και αναπτυξιακές τάξεις της Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας. Οι θύρες γι’ αυτό τον αγώνα ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτές. Για τον κοινό αγώνα για την πόλη μας.
– Το ανοιχτό, προοδευτικό και διαρκές αυτό κάλεσμα ισχύει ακόμα και σε αυτούς που από αγάπη για την πόλη τους έβαλαν το μεράκι και τον αγώνα τους στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κάρναβου. Σύντομα – αν όχι ήδη – θα διαπιστώσουν το διακοσμητικό ρόλο που τους επιφυλάσσει ο πελατειακός μηχανισμός που ηγείται καθώς και την ανικανότητα του τελευταίου να απαντήσει στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Τους καλούμε και αυτούς να στρέψουν τη δημιουργική τους ανάγκη για προσφορά στη θετική πρόταση της Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας.

Ο αγώνας για μια Καλλιθέα της κοινωνικής προόδου και της δίκαιης ανάπτυξης, δεν δέχεται άνω τελεία. Συνεχίζεται με την Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας. Συνεχίζεται με όλους εσάς.

Related articles

Κ. Ασκούνης στο TheCaller: Ο πολίτης στις ερχόμενες εκλογές θα ψηφίσει για Δήμαρχο αυτόν που θεωρεί ικανό να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα

Πριν λίγες μέρες ο Κώστας Ασκούνης, που είχε εκλεγεί δήμαρχος Καλλιθέας για 4 συνεχείς θητείες, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει το «comeback» στα κοινά μετά το «αναγκαστικό διάλειμμα» για λόγους υγείας το 2014, όπου δεν ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και μιλάει στο TheCaller για την πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, ψέγει την […]

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ# Προτάσεις Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά από το Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Γιάννης Γάλλος δημιούργησε για τα παιδιά μικρής ηλικίας μια διαδικτυακή μορφή επικοινωνίας στην οποία προτείνει διαφορετικούς τρόπους ενασχόλησης των παιδιών εκτός τεχνολογίας. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δελτίο τύπου. Είμαστε σπίτι, είμαστε όλοι στο σπίτι, για να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε πρωτίστως όσους αγαπάμε. Τα παιδιά μας, τους ηλικιωμένους γονείς […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *