31 °C Athens, GR
28 Ιουλίου 2021

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ”ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟY” ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε Νοσοκομεία και Μαιευτήρια.

Κάποια από αυτά τα μωρά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άλλα έχουν υποστεί κακοποίηση και παραμέληση, άλλα πάλι εγκαταλείφθηκαν λίγες ώρες μετά τη γέννησή τους.

Σε κάθε περίπτωση τα μωρά στερούνται τα απαραίτητα, με σημαντικότερο όλων τη σταθερή, εξατομικευμένη φροντίδα που είναι επιβεβλημένη για την ομαλή ανάπτυξή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να λειτουργήσει «Το Σπίτι του Μωρού», καθώς στα 24 χρόνια δράσης του έχει μεγαλώσει εκατοντάδες μωρά στα Σπίτια του, έχει αναλάβει τη φροντίδα δεκάδων μωρών με σοβαρά προβλήματα υγείας, παρέχοντάς τους όλα όσα είχαν ανάγκη και κυρίως μια πραγματική ευκαιρία για τη ζωή και το μέλλον τους.

Τελικός στόχος για κάθε μωρό είναι να προχωρήσει η διαδικασία της αναδοχής/υιοθεσίας του βάσει των διαδικασιών, όπως ορίζονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιώντας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 ολοήμερο αφιέρωμα στον Οργανισμό με στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή όλων μας ώστε να ανοίξουμε άμεσα τη μεγάλη αυτή αγκαλιά για κάθε μωρό!

Η προσπάθεια αυτή θα κορυφωθεί με μία ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη, την οποία θα πλαισιώνουν επώνυμοι που στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του νέου αυτού Σπιτιού. Παράλληλα, επιστήμονες θα τεκμηριώσουν την απόλυτη ανάγκη δημιουργίας του νέου αυτού χώρου,  ενώ μαζί μας θα είναι άνθρωποι που θα μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές προσωπικές ιστορίες.

 

''ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ''ΕΛΑΤΕΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Gepostet von Lena Aroni am Sonntag, 26. Januar 2020

Related articles

Μαϊμούδες είναι κι εκείνοι που παρήγγειλαν και προβάλλουν μαϊμούδες δημοσκοπήσεις

ενός αγανακτισμένου Τζιτζιφιώτη   Πριν λίγα χρόνια, το πολιτικό σύστημα και η τρόικα είχαν επιστρατεύσει εκτός από τα κανάλια της διαπλοκής και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Οι περισσότερες απ’ αυτές είχαν μάλιστα άμεση εξάρτηση από το Δημόσιο αντλώντας μεγάλα ποσά από χαριστικές συμβάσεις με ΔΕΚΟ, οργανισμούς και τράπεζες ενώ παράλληλα είχαν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με το […]

Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοωδορικάκου με την νεότερη δήμαρχο Μαρία Κάκκαλη του ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ

Συνάντηση με τη δήμαρχο του Άη Στράτη κυρία Μαρία Κακκαλή είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Η κυρία Κακκαλή είναι η μικρότερη, σε ηλικία, δήμαρχος της χώρας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του νησιού. Ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε την κυρία Κακκαλή ότι σε συνεργασία που θα έχει με το υπουργείο Πολιτισμού και το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *