29 °C Athens, GR
2 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα;

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο Δ Κάρναβος ως υποψήφιος δήμαρχος είχε  συγκροτήσει χωρίς νομικές διατυπώσεις μια ομάδα υποστηρικτών του που την ονόμασε ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Για περισσότερα ενημερωθείτε στη σελίδα του http://www.dkarnavos.gr/2012/11/blog-post.html .

Ήταν αυτή η ίδια ομάδα οπαδών του με την οποία διοργάνωνε κάθε τόσο παραλαϊκές αγορές «χωρίς μεσάζοντες» στο παρκινγκ του ηλεκτρικού σταθμού του Ταύρου, το οποίο σήμερα δε λειτουργεί μόνιμα πλέον λόγω της αδιαφορίας του Δημάρχου για την επισκευή καθίζησης που έγινε προ πολλών μηνών.

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν ο πολυμήχανος Δήμαρχος; Να διοργανώσει μια προεκλογική εκδήλωση και μάλιστα με εδέσματα για να βραβεύσει τους οπαδούς του τους οποίους βαπτίζει Εθελοντές, του δικού του πολιτικού εργαλείου, δηλαδή του «Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς». Και ως εδώ καλά. Δικαίωμά του να επιβραβεύει τον ίδιο και τους οπαδούς του σε μία συγκέντρωση.

Το ανεπίτρεπτο και προκλητικό είναι να χρεώνει το λογαριασμό για την καθαρά πολιτική αυτή εκδήλωση σε όλους τους δημότες της Καλλιθέας.

Την Τετάρτη 6/2/19 λοιπόν στο 20ο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ζητά από τους συμβούλους να εγκρίνουν διενέργειας / πραγματοποίηση δαπανών για τη διοργάνωση εκδήλωσης για τιμήσει τους εθελοντές του Κοινωνικού Δικτύου Αλληλεγγύης (επιστήμονες της πόλης μας διαφόρων ειδικοτήτων) του «Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς» στις 27/2/2019. Το θέμα εισηγείται η  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κα ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ- ΠΑΣΧΟΥ, ως διοργανώτρια της εκδήλωσης που προγραμματίζεται για την Τετάρτη στις 27/2/2019.

Στην προηγούμενη προεκλογική εκδήλωση, τότε που δεν ήταν δήμαρχος το είχε γιορτάσει αλλά είχε καλύψει ο ίδιος τη δαπάνη της εκδήλωσης όπως θα δείτε σε σχετικό ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας. kallitheaonline.gr

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ Κ.Α. και ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΑΠΑΝΗΣ

 

(ΣΕ ΕΥΡΩ)

  1.  
Προμήθεια εδεσμάτων και ποτών για την εκδήλωση

 

εκδήλωσης βράβευσης  Εθελοντών του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς

15.6473.0001

 

Έξοδα Οργάνωσης Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

1.500,00 €

 

Συμ/νου ΦΠΑ 24%

 

2. Προμήθεια

 

τεσσάρων (4) αεροπανό 7m x 1m με τα εξαρτήματά τους

 

00.6431.0007

 

Κατασκευή Αεροπανό

Για Την Υπ. Κοινωνικής Πολιτικής

 

446,40 €

 

Συμ/νου ΦΠΑ 24%

 

3. Προμήθεια

 

προωθητικού υλικού (αφίσες, φυλλάδια)

 

 

 

 

15.6615.0003

Εκτυπώσεις, Εκδόσεις Για Τις Ανάγκες Της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής

 

350,00 €

 

Συμ/νου ΦΠΑ 24%

 

 

  •  
  •  
  •  
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 2.296,40 € συμ/νου ΦΠΑ 24%

 

Υποθέτουμε ότι στην εκδήλωση θα προστεθούν ηχητικά, φωτισμοί, καρέκλες, μουσικοί κλπ γιατί πολύ απλά…λεφτά υπάρχουν.

Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε αν η διοίκηση του δήμου θα αποσύρει  το θέμα και αν όχι, τι θα ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πια θα είναι η θέση των άλλων δημοτικών παρατάξεων και υποψηφίων δημάρχων για το θέμα αυτό.

Η φωτογραφία είναι από προεκλογική εκδήλωση του ίδιου δικτύου του κ Κάρναβου λίγο πριν τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, μέσα στο εκλογικό του κέντρο (kallitheaonline.gr)

Related articles

Καλλιθέα: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος που έσφαξε την 53χρονη δασκάλα

Ο φερόμενος ως δράστης επέστρεψε στο σπίτι του, από το οποίο είχε εξαφανιστεί μετά το έγκλημα, διαπιστώνοντας πως η Αστυνομία είχε αλλάξει τις κλειδαριές. Έτσι, φώναξε κλειδαρά για να μπορέσει να μπει στο διαμέρισμα. Οι Αρχές πληροφορήθηκαν πως βρίσκεται στο σπίτι και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια τσακώνονταν συχνά ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο το […]

Με κάρτα εισόδου από σήμερα στα supermarket.

Με ένα ακόμα βήμα προς αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εξάπλωση του κορονοϊού προχωρά η Κυβέρνηση. Όπως δήλωσε μόλις ο κ. Γεωργιάδης που βρέθηκε πριν λίγο σε κεντρικό σούπερ μάρκετ: “Σε εφαρμογή των μέτρων του Υπουργείου Ανάπτυξης θα υπάρχει αριθμημένη κάρτα εισόδου και διαίρεση των τετραγωνικών. Δε θα μπορεί να […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *