26 °C Athens, GR
8 Ιουλίου 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΛΟΓΙΑ…ΠΥΡΟΣ»

Σε μία πραγματικά  συγκινητική ατμόσφαιρα και στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καλλιθέας, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του συναδέλφου μας Γιώργου Παναγιωτακόπουλου “Λόγια…πυρός”.  

  Ήταν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα, που η πολύ όμορφη εκδήλωση “άνοιξε” με τον υπεύθυνο των εκδόσεων “ΙΩΛΚΟΣ” κ. Κ. Κορίδη, ο οποίος και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και την προσφορά του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο πρόεδρος Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Τζόκας Ελευθέριος, που επίσης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του συγγραφέα, ενώ τέλος τη …σκυτάλη πήρε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας και αναπληρωτής του Δημάρχου Κ. Ασκούνη [απουσίαζε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός του], που …αναλώθηκε σε εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ του «συγγραφέα».

   Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλία του γνωστού Γορτύνιου δημοσιογράφου Γιάννη Κανελλάκη, που ήταν τόσο μεστός και συγκλονιστικός στο μεστό και αποκαλυπτικό λόγο του, τόσο καταπέλτης σε όσα για τον Π. Παναγιωτακόπουλο και το βιβλίο του είπε, που καταχειροκροτήθηκε επί αρκετά λεπτά στο τέλος από όλους τους παρευρεθέντες!!

Να σημειώσουμε ότι κάποια στιγμή της ομιλίας του, με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του, αναφερόμενος σε περιστατικά και συμβάντα από το κατασβεστικό έργο του Γ.Π., που ο ίδιος, απεσταλμένος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού το 2007, κάλυπτε τις πυρκαγιές του Ν. Ηλείας!

Η όμορφη εκείνη βραδιά έκλεισε με σύντομη ομιλία – χαιρετισμό του Γ.Π., που επίσης καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παριστάμενους.

Παρόντες μεταξύ άλλων και οι πρώην Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ε.α. Αναστάσιος Γαλανόπουλος, Δανιήλ Γάλλος, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, οι γνωστοί δημοσιογράφοι κ.κ Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Μάνος Τσαλδάρης και φυσικά ο εκδότης της εφημερίδας «ΓΟΡΤΥΝΙΑ» κ, Κώστας Καλύβας.

Related articles

Ξεπέρασε τη Μάρθα Βούρτση ο Δήμαρχος Καλλιθέας

επιστολή αναγνώστη Μια καταπληκτική παράσταση δόθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας !!! Ο Δήμαρχος κατακεραυνώθηκε  για άλλη μια φορά από την Αντιπολίτευση για συνεργασία του με την Χρυσή. Αυγή. Στριμωγμένος και με τα πυρά να έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή, δηλώνοντας ότι ήταν λάθος της διοίκησης η πρόσφατη […]

kallitheapress web radio

Στις 16 Απριλίου 2019 ξεκινάμε live εκπομπές με τις δικές σας φωνές μια παρέας που ανασυντίθεται και δημιουργεί προσθέτοντας νέα μέλη Eχουμε ξεκινήσει πριν τρία χρόνια με τη διαδικτυακή σελίδα www. kallitheapress.gr παράλληλα δημιουργήσαμε και το έντυπο ΕΡΕΥΝΑPress kallitheapress συνεργαζόμαστε και με άλλες διαδικτυακές σελίδες και έντυπα. Πριν λίγο καιρό αρχίσαμε και την λειτουργία του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *