32 °C Athens, GR
11 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΏΒΡΗ στις 9.30πμ στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Να μην υλοποιηθεί το πρόγραμμα FLEX στα σχολεία!

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας (μέλος της Ο.Γ.Ε.) συμπαρίσταται και θα παρεβρεθεί στην παράσταση διαμαρτυρίας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.), το Σαββάτο 5 Οκτώβρη στις 9:30 π.μ. έξω από το Ευγενίδειο Ίδρυμα, (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 387).

Να μην υλοποιηθεί το πρόγραμμα FLEX στα σχολεία

Ως μανάδες και γυναίκες του καθημερινού μόχθου, συμμεριζόμαστε αμέριστα τις ανησυχίες της Συνομοσπονδίας Γονέων σχέτικα με την υλοποίηση του προγράμματος Flex, που δε διστάζει να μετατρέψει στα μάτια της νέας γενιάς τα αμερικάνικα γεράκια του πολέμου σε «περιστέρια της ειρήνης και της δημοκρατίας», ενώ εύλογα γεννιόνται τα παρακάτω ερωτήματα:

  • Θα τους μάθει για την ιστορία του αντιπολεμικού κινήματος των ΗΠΑ;
  • Θα τους μάθει για τους αγώνες εξίσωσης των δικαιωμάτων λευκών και μαύρων;
  • Ή μήπως θα τους μάθει τις «διαβολικά καλές» αξίες της Αμερικάνικης άρχουσας τάξης για την επιβολή της ισχύος δια πυρός και σιδήρου σε όλο τον πλανήτη;

Αυτές τις «αξίες» θέλει και αυτή η κυβέρνηση να μεταλαμπαδεύσει σε μαθητές 15 και 16 χρόνων προκειμένου να ξεπλύνει τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Η εφαρμογή του προγράμματος Flex είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της νέας συμφωνίας που θα υπογράψει η κυβέρνηση με τις ΗΠΑ και που θα “κλειδώνει” την παραμονή των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας για απεριόριστη διάρκεια, μετατρέποντας την χώρα σε απέραντο ορμητήριο των φονιάδων των λαών!

Καταδικάζουμε τα προγράμματα αυτά, καθώς και τις συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στους ανταγωνισμούς και στους πολεμικούς στην περιοχή μας, θέτοντας το λαό και την νεολαία σε μεγάλους κινδύνους.

 

ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 12 πμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

 

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Η “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ” ΤΟΥΣ!!!

 

                                                                                    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

Related articles

Ο επιχειρηματίας Νικολαος Κοχυλης (Πιροσκαδικο) υποψήφιος με τον Κώστα Ασκούνη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παππούς Νικόλαος Κοχύλης από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας μετέφερε τις γεύσεις και τις μυρωδιές των Μικρασιατών αρχικά στη Χίο και μετέπειτα το έτος 1976 στην Καλλιθέα στην οδό Δαβάκη σε ένα μικρό μαγαζάκι που ονομαζόταν “το άριστον” στην αρχή με λίγα είδη  ζαχαροπλαστικής πιροσκί και σφολιατοειδή . Το έκανε ώστε […]

Μια μέρα στην Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία | LiFO

Με τους ανθρώπους που εκπαιδεύονται για να μας κρατούν ασφαλείς και φέτος το καλοκαίρι Σχεδόν μεσημέρι και η παραλία στο Καβούρι έχει αρχίσει να μαζεύει κόσμο. Δίπλα στις οικογένειες και τους λουόμενους, μια ομάδα ναυαγοσωστών κάνει προπόνηση.   Πρόκειται, ουσιαστικά, για τη νέα φουρνιά της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας, η οποία εδώ και 22 χρόνια, εγκεκριμένη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *