26 °C Athens, GR
6 Ιουλίου 2020

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ

Δημοσίευση του υποψηφίου Δημάρχου Καλλιθέας Νίκου Γιοβανίδη στη σελίδα της δημοτικής παράταξης fb ” KΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ”

Η Καλλιθέα χρειάζεται μια νέα δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των ζητημάτων. 

Μια δημοτική Αρχή που θα καθορίσει τις προοπτικές ανάπτυξης για το δήμο μας, στεκόμενη στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από πολιτικά πιστεύω και ιδεολογικές αφετηρίες. 

Με αντίληψη στραμμένη σε νέους ορίζοντες, προκειμένου να αντιστραφεί το υπάρχον καθεστώς απάθειας, αδράνειας και αδιαφορίας.

Χρειάζεται ενδιαφέρον και πάνω απ’ όλα συμμετοχή για να αναδείξουμε όσα απασχολούν όλους μας, να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες και ενδεδειγμένες λύσεις. 

Αυτά είναι που μας ενώνουν και έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. 

Γιατί η πόλη του ΘΗΣΕΑ είναι των δημοτών, ειδικά εκείνων που δεν  επιδιώκουν απλώς μια εναλλαγή προσώπων στην “καρέκλα”…

Αυτή η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στους δημότες, γιατί η όποια αλλαγή αφορά τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Με αυτό το κριτήριο θα γίνουν αυτές οι εκλογές, γιατί αφορούν το μέλλον όλων μας και την επανεκκίνηση πολλών στάσιμων ως τώρα καταστάσεων.

Σ’ αυτή την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινάει από μηδενική βάση, εξαιτίας της δεινής θέσης που είναι σήμερα ο δήμος μας, στο μηδέν δηλαδή, εγώ προσωπικά και η δημοτική παράταξη “ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ” είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα. 

Να αλλάξουμε με σαφώς βελτιωμένες λύσεις ότι αφορά την καθημερινότητα, την παροχή υπηρεσιών, τη διαχείριση με διαφάνεια και ορθότητα των πόρων, αλλά και να εισάγουμε την καινοτομία, την πρωτοπορία σε κάθε τομέα βλέποντας και προτείνοντας μια διαφορετική ματιά σε όλα, διαφορετική και ρεαλιστική ταυτόχρονα. 

‘Καλλιθέα ΝΑΙ’

Νίκος Γιοβανίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας


#kallitheanai #NikosGiovanidis #dimotikesekloges2019 #PameMazi


Related articles

Κύπελλο Ανδρών, άνετα ο Έσπερος

Ο Έσπερος έδειξε από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν την φετινή δυναμική του, επικρατώντας με άνεση στο κλειστό της Καλλιθέας του Αμαρουσίου με 72-49, ενώ ο Παπάγου απέδειξε πως στο «Σαλούν» θα είναι πολύ δυνατός, κερδίζοντας τον ισχυρό Πανερυθραϊκό με 73-68. Ο Ερμής Λαγκαδά ήταν η ομάδα που επικράτησε στην Κομοτηνή του ΓΑΣ με 73-66, […]

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Της θεοτόκης Τιτής Ντολαπτσή ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ Άρθρο 1 της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα ανθρώπινα δικαιώματα του ΟΗΕ Από το 1948, η 10η Δεκεμβρίου έχει οριστεί να εορτάζεται ως η παγκόσμια Ημέρα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *