17 °C Athens, GR
5 Ιουνίου 2020

Κοπή πίτας Δημοτικής Ενότητας Ταύρου

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα με μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου.

H εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την «Μουσική Γωνιά» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου και με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, κ. Άκη Καπλάνη.

Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τον ιερέα, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή του Ταύρου. Μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει, για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για τον τομέα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας και για τον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και του πολιτισμού. Μίλησε επίσης για την ορθή οικονομική διαχείριση του Δήμου με στοιχεία που αφορούσαν κυρίως τον Ταύρο, καθώς και τους νέους στόχους για την περαιτέρω αναβάθμιση της Δημοτικής Ενότητας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου-Ταύρου» Κυριαζίδης Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι: Δαμηλάκος Γιώργος, Γρούμπας Βασίλης, Δημητρίου Πέτρος, Καραβία Βασιλική, Φελλάς Γιώργος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος ΤΥ και Πρόεδρος Β΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής Σάββας Γιάννης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων: Λουκάκη Ντένια, Σιώκας Αποστόλης, Τσέλιου Μαρία, Χατζηαντωνίου Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαβαλά-Πιπερίδη Ζαμπία, Κελεσίδης Δημήτρης, Κοτζαμπασάκης Βαγγέλης, Κυριακόπουλος Στράτος, Βαλαβάνη Στέλλα, Κρεμμύδας Άρης, Ζώταλης Δημήτρης, Καρύδη Κατερίνα, Κατσιφή Θεοδώρα, Μελίστας Θανάσης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ταύρου Καραφωτιάς Πέτρος, Μέγκου Σταυρούλα, Μπιθυμήτρης Κώστας, Σεϊτανίδου Ειρήνη, Ταταράκης Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Κωνσταντακοπούλου Γεωργία, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μοσχάτου: Αγγελόπουλος Σπύρος, Αχλαδή Παπανδρέου Φωτεινή, ο πρώην Δήμαρχος Ταύρου Ανδρέου Σωτήρης, ο π. Πρόεδρος ΔΣ Ταύρου Τραϊφόρος Βασίλης, οι π. Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου: Καπετανάκη Κική, Χρονόπουλος Κώστας, οι π. Αντιδήμαρχοι Ταύρου: Κονιδάρης Στάθης, Ντόλατζας Σωτήρης, οι π. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Διαμαντόπουλος Θανάσης, Κανιμάς Χαράλαμπος, Κεραμιδάς Παναγιώτης, Πυρράκης Βασίλης, Χαρμπάτσης Ελευθέριος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αντωνάκος Μανώλης, οι επικεφαλής φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη σημαντική παρουσία πολιτών του Ταύρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Κοινότητας Ταύρου για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Εκτός από την ανταλλαγή ευχών, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε δράσεις και παρεμβάσεις μας στην περιοχή του Ταύρου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και τη νέα χρονιά για τον Ταύρο και το Μοσχάτο»

Related articles

Ο ΠΙΚΑΣΟ στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρου Νιάρχου.

Σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζεται  στην Αίθουσα Πολλαπλών Προβολών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος η  οπτικοακουστική εγκατάσταση «Πικάσο: Γαλάζια και ροζ περίοδος», που έχει ως θέμα τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής δημιουργίας του Πάμπλο Πικάσο. Ένα οπτικοακουστικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια του Πάμπλο Πικάσο (περίοδος 1900-1907), μέσα από […]

Ένας 18χρονος νεκρός από συμπλοκή στην πλατεία Αμερικής

Ένας 18χρονος Αφγανός έχασε το βράδυ της Κυριακής τη ζωή του έπειτα από συμπλοκή στην πλατεία Αμερικής. Ειδικότερα, σημειώθηκε συμπλοκή δύο ομάδων στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Σπάρτης. Τα μέλη των δύο ομάδων είχαν στα χέρια τους μαχαίρια, καδρόνια και από τη σύγκρουση υπήρξαν πολλοί τραυματίες. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 18χρονος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *