14 °C Athens, GR
25 Ιανουαρίου 2021

Κοπή πίτας Δημοτικής Ενότητας Ταύρου

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα με μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου.

H εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την «Μουσική Γωνιά» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου και με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου, κ. Άκη Καπλάνη.

Μετά την ευχολόγηση της πίτας από τον ιερέα, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος παρουσίασε συνοπτικά το έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή του Ταύρου. Μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει, για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για τον τομέα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας και για τον τομέα της κοινωνικής μέριμνας και του πολιτισμού. Μίλησε επίσης για την ορθή οικονομική διαχείριση του Δήμου με στοιχεία που αφορούσαν κυρίως τον Ταύρο, καθώς και τους νέους στόχους για την περαιτέρω αναβάθμιση της Δημοτικής Ενότητας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Σούτος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου-Ταύρου» Κυριαζίδης Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι: Δαμηλάκος Γιώργος, Γρούμπας Βασίλης, Δημητρίου Πέτρος, Καραβία Βασιλική, Φελλάς Γιώργος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος ΤΥ και Πρόεδρος Β΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής Σάββας Γιάννης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων: Λουκάκη Ντένια, Σιώκας Αποστόλης, Τσέλιου Μαρία, Χατζηαντωνίου Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαβαλά-Πιπερίδη Ζαμπία, Κελεσίδης Δημήτρης, Κοτζαμπασάκης Βαγγέλης, Κυριακόπουλος Στράτος, Βαλαβάνη Στέλλα, Κρεμμύδας Άρης, Ζώταλης Δημήτρης, Καρύδη Κατερίνα, Κατσιφή Θεοδώρα, Μελίστας Θανάσης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ταύρου Καραφωτιάς Πέτρος, Μέγκου Σταυρούλα, Μπιθυμήτρης Κώστας, Σεϊτανίδου Ειρήνη, Ταταράκης Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Κωνσταντακοπούλου Γεωργία, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μοσχάτου: Αγγελόπουλος Σπύρος, Αχλαδή Παπανδρέου Φωτεινή, ο πρώην Δήμαρχος Ταύρου Ανδρέου Σωτήρης, ο π. Πρόεδρος ΔΣ Ταύρου Τραϊφόρος Βασίλης, οι π. Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου: Καπετανάκη Κική, Χρονόπουλος Κώστας, οι π. Αντιδήμαρχοι Ταύρου: Κονιδάρης Στάθης, Ντόλατζας Σωτήρης, οι π. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Διαμαντόπουλος Θανάσης, Κανιμάς Χαράλαμπος, Κεραμιδάς Παναγιώτης, Πυρράκης Βασίλης, Χαρμπάτσης Ελευθέριος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αντωνάκος Μανώλης, οι επικεφαλής φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη σημαντική παρουσία πολιτών του Ταύρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Κοινότητας Ταύρου για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα. Εκτός από την ανταλλαγή ευχών, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε δράσεις και παρεμβάσεις μας στην περιοχή του Ταύρου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά και τη νέα χρονιά για τον Ταύρο και το Μοσχάτο»

Related articles

Άγιος Δημήτριος: Χριστούγεννα στην πόλη 2019

Με τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, υποδέχεται ο Δήμος Αγίου Δημητρίου και τα φετινά Χριστούγεννα. Με το πνεύμα των ημερών να απευθύνεται στα παιδιά, οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 24 του μήνα, παραμονή των Χριστουγέννων, είναι προσανατολισμένες κυρίως σε αυτά. Παράλληλα, από […]

Αλέξης Τσίπρας: σε τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους Σοσιαλιστές

Παρέμβασή πραγματοποίησε ο επικεφαλή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά τη διάρκεια της Προπαρασκευαστικής Συνόδου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Party of European Socialists ενόψει της Συνόδου Κορυφής, συγκεκριμένα επεσήμανε: ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς οι σοβαρές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας είναι άμεσες σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *