29 °C Athens, GR
3 Ιουλίου 2020

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης : Ο Δήμος Καλλιθέας διοργάνωσε μαζί με την Ελληνική Αυγή Καλλιθέας Αιμοδοσία

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει τις δόλια παραπλανητικές πρακτικές των φασιστοειδών, καθώς και όσων άμεσα ή έμμεσα τις στηρίζουν και τις ανέχονται.

Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του Δήμου, δείχνει τη διάθεσή του να «χαϊδέψει» και να προβάλει, τους ναζιστές- εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του Δήμου, αποδέχτηκαν ουσιαστικά την συνδιοργάνωση  εθελοντικής αιμοδοσίας με την «Ελληνική Αυγή»,  την δημοτική παράταξη των φασιστών, στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Αποδέχτηκαν ουσιαστικά την συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με φασίστες, ρατσιστές που έχουν στο παρελθόν οργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες!!!

Αυτοί  που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες, «κόπτονται» να σώσουν ζωές συνδημοτών τους που το έχουν ανάγκη! Η Χρυσή αυγή είναι το χρησιμότατο και άριστα αξιοποιημένο εργαλείο του αστικού πολιτικού συστήματος σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μια παρασύρει με ψέματα και από την άλλη τρομοκρατεί. Και στις δύο αυτές εκφάνσεις της δράσης της, θύματα είναι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ενώ ωφελημένοι βγαίνουν η αστική τάξη και το μεγάλο κεφάλαιο, των οποίων τα συμφέροντα, πότε φανερά και πότε ύπουλα, η Χρυσή Αυγή προστατεύει και υπηρετεί.

Δεν είναι τυχαία αυτή η ανοχή του Δημάρχου, καθώς πρόσφατα εθεάθη, μαζί με Χρυσαυγίτες και άλλα ναζιστικά απολιθώματα στο ετήσιο εμετικό “μνημόσυνο” των απόγονων των Χιτών και ταγματασφαλιτών …στου Μακρυγιάννη.

Είναι ξεκάθαρο ότι με τη στάση του και την ανοχή του, εκκολάπτει «το αυγό του φιδιού» διευκολύνοντας τα σχέδια του φασιστικού μορφώματος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καλεί τον λαό και την νεολαία της Καλλιθέας να απομονώσουν τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες» για δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη, που εμφανίζεται με τη μορφή της ελεημοσύνης και του τραμπουκισμού ταυτόχρονα. Να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των μονοπωλίων που διευκολύνουν με τη στάση τους το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο.

Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας να «γυρίσουν την πλάτη» τους φασίστες και σε όλους αυτούς που τους ανέχονται και τους στηρίζουν.

Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμους και περιφέρειες.

Να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού.

Related articles

Παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 12/11/2019 για την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου.

Την τρίτη 12/11/2019 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας προκειμένου να εγκριθούν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου  για το 2020. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοποθετήσεις τους ανέδειξαν το αντιλαϊκό – ταξικό χαρακτήρα του προτεινόμενου προϋπολογισμού, ο οποίος ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις αντιλαϊκές επιδιώξεις του ασφυκτικού δημοσιονομικού πλαισίου και δε μπορεί […]

Μία ωφέλιμη συνεργασία Υπουργείου Εσωτερικών – Περιφέρειας Αττικής και Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου με σκοπό την επιτάχυνση των έργων στο παραλιακό μέτωπο.

Σύσκεψη για την πορεία των έργων της Περιφέρειας Αττικής στο νότιο παραλιακό μέτωπο και συγκεκριμένα στους δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. Στη σύσκεψη μετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο  Δήμαρχος Μοσχάτου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Μανώλης Κωστάκης (ο Δήμαρχος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *