24 °C Athens, GR
10 Ιουλίου 2020

Η Χρύσα Παπαϊωάννου υποψήφια με Κώστα Ασκούνη

Συναντήσαμε την Χρύσα Παπαϊωάννου την κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου και της ζητήσαμε να μας πει γιατί αποφάσισε να είναι στο ψηφοδέλτιο της Προοπτική Ζωής του Κώστα Ασκούνη.

Η απάντηση της

Είναι πολλά που σκέφθηκα πριν το αποφασίσω. Πάνω από όλα και πρώτα από όλα όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε η αγάπη μου για τη γειτονιά που γεννήθηκα μεγάλωσα έκανα οικογένεια και συνεχίζω να ζω , δηλαδή οι Τζιτζιφιές. Αγαπώ την γειτονιά μου όσο κι αν με πονάει η εγκατάλειψή της τα τελευταία 5 περίπου χρόνια.

Τις ωραιότερες αναμνήσεις τις έχω από το πατρικό μας στον συνοικισμό, στην οδό Κυζίκου και αργότερα στην Αγησιλάου να παίζουμε ξέγνοιαστα στους δρόμους.

Όλα τα σπίτια ένα, ανοιχτές πόρτες, αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη, ανθρωπιά συμπαράσταση, μια μεγάλη οικογένεια.

Γεγονός είναι πως με επηρέασαν πολύ ο Γιώργος Μαργωμένος και ο Ανδρέας Γκινόπουλος.

Δεν αναφέρω τυχαία τα ονόματα των φίλων, πρώτα από όλα, και συνυποψηφίων.

Στη ταβέρνα του παππού Ανδρέα Γκινόπουλου ο πατέρας μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ άκουσε το μινόρε του Χαλκιά (τεκέ) σε δίσκο από Αμερική και λάτρεψε τον ήχο από το μπουζούκι. Δοκίμασε να παίξει (έπαιζε ήδη μαντολίνο) στο μπουζούκι του Μπάρμπα – Ανδρέα.

Τώρα με τον Παππού Μαργωμένο άρχισαν να γράφουν σιγά σιγά την ιστορία τους στο παλιό ελληνικό και ρεμπέτικο τραγούδι και είναι κομμάτι της Ελληνικής μουσικής ιστορίας.

Όπως λοιπόν ήταν επόμενο, μετά από την ειλικρινέστατη συζήτηση που είχα  με τον ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ και λόγω των οικογενειακών δεσμών που νοιώθω πως έχω με την Καλλιθέα -Τζιτζιφιές οδηγήθηκα στην απόφαση να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου, ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του.

Η αγάπη μου για την ανάπτυξη των πολιτιστικών και κοινωνικών δομών της Καλλιθέας μου δίνει τη χαρά να βρεθώ πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Έχω την διάθεση και πολύ μεγάλη θέληση να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να ξαναδώσουμε στη γειτονιά μας, την είσοδο της πόλης μας, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. Να παλέψουμε όλοι μαζί για την Ασφάλειά μας , την Καθαριότητα και τα αυτονόητα….. που τα τελευταία χρόνια έγιναν ζητούμενα μιας και η διοίκηση του Δ. Κάρναβου  αγνόησε τι σημαίνει Δήμος στην υπηρεσία του Δημότη……)!!!!!!

Όλοι μαζί για «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ»

Οι Τζιτζιφιές πρέπει να ξαναζωντανέψουν

Related articles

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  «ΣΟΦΙΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ»     (Λασκαρίδου 120) «ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ» ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 στις 19:30 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Από 3 έως 7/6/2019 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ «ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 στις 20:00 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Από 10 έως 14/6/2019 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ […]

Αν ήμουν ο Τσίπρας…

Αποτέλεσε έκπληξη για τους πολιτικούς του αντιπάλους –αλλά και για τους πολιτικούς αναλυτές- το γεγονός ότι ο κύριος Τσίπρας δεν κάνει τις εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές. Αναλύοντας με τα παραδοσιακά πολιτικά εργαλεία την ενέργειά του αυτή φαίνεται να πρόκειται για ένα μεγάλο και επικίνδυνο λάθος που μπορεί να του δημιουργήσει ανυπολόγιστο κόστος. Ο παροξυσμός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *