31 °C Athens, GR
11 Αυγούστου 2020

Η καπετάνισσα Αλεξάνδρα Γκανά στη Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία

Υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά είναι η Αλεξάνδρα Γκανά. Η όμορφη Πειραιώτισσα με καταγωγή από την Μάνη λέει πως  δεν είναι από πολιτικό τζάκι και δηλώνει περήφανη για τον τόπο της και τους ανθρώπους του.

 Η κυρία Γκανά γεννήθηκε στη Νίκαια, ζει στο Πέραμα και από το 2000 που γύρισε από την Αγγλία όπου σπούδαζε και δούλευε , δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα ως εκεί που φτάνει η θάλασσα.

Όπως σημειώνει η ίδια «η υποψηφιότητά μου ως βουλευτής στη Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι 

επαγγελματική φιλοδοξία αλλά πολιτική και κοινωνική επιλογή. Είναι η απόφαση όλων εμάς που κουραστήκαμε από τους κομματικούς μηχανισμούς και τις πολιτικές θεωρίες ανθρώπων που βάζουν τα κόμματα ή τον εαυτό τους πάνω από την Ελλάδα, πάνω από το κοινωνικό σύνολο .

Δεν είμαι από πολιτικό τζάκι … ούτε καν από αριστοκρατικό αλλά είμαι περήφανη για τον τόπο μου , τους ανθρώπους του και την οικογένεια μου! Γιατί στο δικό μας το τζάκι ανάβει πάντα η σπίθα της προσπάθειας, του μόχθου , της εντιμότητας και της αλληλεγγύης!

Η καταγωγή μου είναι από τη Μάνη … αλλά δηλώνω Πειραιώτισσα. Γιατί από όλες τις θάλασσες που γύρισα , η πιο όμορφη είναι αυτή που αντικρίζω κάθε πρωί που ανοίγω τα μάτια μου.

Σε αυτό το ταξίδι καλώ δίπλα μου όλους όσους έχουν κουραστεί από τα μεγάλα λόγια , την αναξιοκρατία και την απειρία. Όλους όσους έχουν απαξιώσει και αηδιάσει με τα κομματικά συστήματα και συμφέροντα και ´διψούν ´ για κοινωνική και δημιουργική πολιτική. Όσους δεν περιορίζονται στο να αναδεικνύουν τα λάθη των άλλων αλλά έχουν προτάσεις , λύσεις και όραμα για να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη και την Πατρίδα μας πιο δυνατή .

Με τέσσερα πανεπιστημιακά διπλώματα που δεν κρέμασα ποτέ στους τοίχους μια που η γνώση δεν είναι λάφυρο , με τίτλους δικαστικών και ναυτιλιακών φορέων που τους κέρδισα μέσα στα 25 χρόνια συνεχόμενης και καθημερινής εργασίας , με αναγνωρισμένη και πετυχημένη επιχειρηματική δράση στον χώρο της ναυτιλίας και – το σημαντικότερο όλων – μαμά δύο αγοριών που προσπαθώ να τους μεταλαμπαδεύσω την αγάπη μου για τη ζωή , την δημιουργία και τον συνάνθρωπο , δηλώνω παρούσα στην από κοινού προσπάθεια να αλλάξουμε τις ζωές μας!

Με ακαδημαϊκή γνώση , εργασιακή και διοικητική εμπειρία ….με πίστη τόσο στην τεχνογνωσία και την επιστήμη όσο και στον άνθρωπο και τις ανάγκες του…με φιλελεύθερο ελληνικό πνεύμα και γυναικεία δυναμική, με πειραιώτικη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό , σας καλώ να δημιουργήσουμε μαζί την πατρίδα που επιθυμούμε».

Related articles

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΚΥΣΕΑ όφειλε να ανακοινώσει σχέδιο αποσυμφόρησης

«Σε κάθε περίπτωση, το ΚΥΣΕΑ όφειλε σήμερα να επεξεργαστεί και να ανακοινώσει σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών και άμεσης μεταφοράς πληθυσμών στην ενδοχώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποστηρίζει πως «όσο η κυβέρνηση το αρνείται, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος όξυνσης και φαινομένων ακραίας βίας, τόσο μεταξύ Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων όσο και εις βάρος […]

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικης Γ. Ψωμά στη Γ.Α.Δ.Α-Επίσκεψη στον Θάλαμο Παρακολούθησης Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ)

Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αττική και την οδική ασφάλεια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Γ. Ψωμά, στην Γ.Α.Δ.Α. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής κ. Σ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *