ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αφησαν την πετρελαιοκηλίδα και το δημοτικό συμβούλιο και τρέχουν για τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη

226
Δε γίνεται το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης λόγω ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Η Καλλιθέα όπως πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Παρά τα φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας με πρώτο την πετρελαιοκηλίδα, η οποία τελικά έφτασε στην Καλλιθέα, οι υποχρεώσεις του «γαλάζιου» γραµµατέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη αναγκάζουν τον επίσης γαλάζιο δήμαρχο να αναβάλει το δημοτικό συμβούλιο ελλείψει Προέδρου !!!

ΦΩΤΟ ο κ. Γαϊτάνης στη Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο ΝΔ Εκεί βρίσκεται και ο αναπληρωτής δήμαρχος κ Μπαρμπάκος

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πανστρατιά γαλάζιων στελεχών θα συμμετέχει και ο δήμαρχος κ. Κάρναβος (μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος) καθώς και άλλα «ανεξάρτητα» μέλη της διοίκησης του Δήμου.

Tην εικόνα της «γαλάζιας» ολικής επαναφοράς, µέσω σειράς εκδηλώσεων και επισκέψεων των στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας στους νοµούς της Βόρειας Ελλάδας την προσεχή εβδοµάδα, µε αποκορύφωµα την εµφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ∆ΕΘ, επιχειρεί να εκπέµψει το κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την Τετάρτη 13 του µηνός θα ακολουθήσει εκδήλωση της Γραµµατείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης µε οµιλητές τον βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα, τον βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, τον δήµαρχο Φλώρινας και πρόεδρο της ΠΕ∆ ∆υτικής Μακεδονίας Γιάννη Βοσκόπουλο, και τον «γαλάζιο» γραµµατέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαϊτάνη.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις παρέες που θα δημιουργηθούν από το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, στα Λαδάδικα και στην Καλαμαριά, όπως και το βράδυ στα εστιατόρια και στα μπαρ πέριξ του Λευκού Πύργου.

Στη Θεσσαλονίκη αυτό το διήμερο ανεβαίνουν και πολλοί της επιχειρηματικής ελίτ, όχι τόσο για την ομιλία Μητσοτάκη όσο για τις «ζυμώσεις», ή, καλύτερα, για να φαίνονται ότι «ζυμώνονται» με βουλευτές και στελέχη.

Το Πετρέλαιο έφτασε και στη Μαρίνα Καλλιθέας …

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Ιλισος ο Δήμος Καλλιθέας χρησιμοποίησε πρόχειρη οριοθέτηση από ένα ναυάγιο που υπήρχε στην είσοδο της μαρίνας αντί για ειδικό φράγμα προστασίας από πετρελαιοκηλίδα απλώς και μόνο για λόγους δημοσιότητος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ