Ψαροπούλα μετά τη βράβευση

312

Στην άδεια αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της απουσίας δημοτών αλλά και της πλειοψηφίας  των δημοτικών συμβούλων, η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 26 Μαΐου 201 μετετράπη σε μια μικρή συνάντηση κατά την οποία τιμήθηκαν δύο πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Μπούμπκα και Εμιγιάν.

Δεν ήταν άδεια όμως η ταβέρνα Ψαροπούλα (Σωκράτους 237) όπου έδωσαν το παρόν το βράδυ αρκετοί εκ των παρισταμένων στην απογευματινή συνάντηση για να συνεχίσουν την απόδοση τιμής για την προσφορά τους στον αθλητισμό στους προσκεκλημένους του κ. Δημάκου.

Εκτός των Σερκέι του Ρόμπερτ και του Καλλιθεάτη μεταφραστή τους(;), συμμετείχαν:

O κ. Κάρναβος με τη σύζυγό του και την κουμπάρα του!!!!

Ο κ. Ευσταθίου με τη σύζυγό του

Οι κ. Μπαρμπάκος, Κόκουλος και Πάσχου

Ο κ. Δημάκος συνοδευόμενος από στέλεχος του Φιλαθλητικού

Από την αντιπολίτευση η κ. Μαργαρίτη (συνοδευόμενη) και ο κ. Ψαλιδόπουλος

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σαφώς το πρωτόκολλο της πρόσκλησης των παραπάνω προσώπων, οπότε να συμπεράνουμε ότι το δείπνο δε θα χρεωθεί στο  Δήμο Καλλιθέας αλλά αφορά πρόσκληση και δαπάνη του κ Δημάκου.

Η ταβέρνα Ψαροπούλα δεν ήταν μεταξύ των επτά που προ ημερών τίμησαν με την προσφορά τους την εκδήλωση «love your local market» (ούτε καν αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου) αλλά  αποτελεί εκλεκτή επιλογή για φρέσκο ψάρι. Το μενού περιλαμβάνει όλα τα ψάρια που μπορεί να λαχταράτε και παραδοσιακούς θαλασσινούς μεζέδες. Στον όμορφο σπιτικό χώρο της ταβέρνας, είμαστε σίγουροι ότι η ξεχωριστή αυτή συντροφιά θα χαλάρωσε και θα απόλαυσε την περιποίηση του προσωπικού, μαζί με τις αυθεντικές γεύσεις.

Και του χρόνου… ζήτω ο αθλητισμός.

ΑΔΑ: 66ΠΦΟΛΨΦ-7Ο6 – Aνάθεση στην Ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ της τεχνικής υποστήριξης για την διεξαγωγή αθλητικής εκδήλωσης ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΜΑΤΩΝ 2017. συνολικής αξίας 1.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου νομίμου ΦΠΑ με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ