Εμιρζάς: Αδιανόητο να κρύβει πόρισμα ελέγχου του Υπ. Οικονομικών o Ευσταθίου

220

Καλλιθέα, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Προς

κ. Ευσταθίου Κων/νο

Πρόεδρο Ο.Π.Α.Α. Δήμου Καλλιθέας

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των τοποθετήσεων μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/06/2017 αλλά και της από 05/07/2017 επιστολής-αιτήματος που σας απέστειλε η Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά» με την οποία σας ζητήθηκε αντίγραφο του πορίσματος από τον διενεργηθέντα έλεγχο του Υπ.Οικονομικών στο Νομικό Πρόσωπο στο οποίο προεδρεύετε, θέλω να σας επισημάνω τα εξής:

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε αποστείλει τα παραπάνω στοιχεία σας υπενθυμίζω, αν και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε ήδη, ότι είστε υποχρεωμένος από τον Νόμο ως Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. να δώσετε άμεσα την παραπάνω πληροφόρηση που σας έχει ζητηθεί.

Η συστηματική άρνηση σας για την παροχή των στοιχείων σε Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ του όποιου είστε Πρόεδρος, εύλογα δημιουργεί ερωτήματα για την Διοίκηση σας και την αντίληψη την οποία έχετε για τον θεσμικό ρόλο τον οποίο υπηρετείτε τα τελευταία δύο χρόνια.

Θεωρώ αδιανόητο να επανέρχομαι στο αίτημα παροχής στοιχείων, δύο μήνες μετά το αρχικό μας αίτημα, κάτι το οποίο δεν συνάδει με τις δημοκρατικές παραδόσεις που έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας.

Αναμένω την άμεση παροχή στοιχείων μέχρι την Δευτέρα 4/09/2017. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστώ να ζητήσω από τις ελεγκτικές αρχές το εν λόγω πόρισμα.

Με τιμή,

Γιάννης Εμιρζάς

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Κοιν.

  • Κ. Δήμαρχο
  • Κ πρόεδρο ΔΣ
  • Γ.Γ.
  • Επικεφαλής παρατάξεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ