Το Συνέδριο ….της άδειας καρέκλας που στοιχίζει 15000 στους δημότες Καλλιθέας

Με αισθητή την απουσία Δημάρχων και μικρή ανταπόκριση του κοινού, ξεκίνησε τις εργασίες του το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σήμερα στην Καλλιθέα. Την έναρξη του Συνεδρίου έκανε ο φιλοξενών με 15000 ευρω !!! Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, απευθυνόμενος σε μία άδεια αίθουσα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε το Δήμαρχο της Καλλιθέας για τη φιλοξενία καθώς και τους ελάχιστους παρευρισκόμενους, εκπροσώπους επτά δήμων για την παρουσία τους.

Παρευρέθησαν  και απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Βασίλης Οικονόμου Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και η κα. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, Υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, Ανεξάρτητη Δημ. Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης και Επικεφαλής της UNESCO Βορείων Προαστείων.

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Καλλιθέας κ Γιώργος Αναγνωστάκος με αφορμή το Συνέδριο Υγειών πόλεων έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κανένας σεβασμός στους δημότες από τους δημοτικούς άρχοντες.
Εκδηλώσεις παλαιοκομματικού χαρακτήρα αυτοπροβολής και αυτοθαυμασμού.
Μιλάνε για υπηρεσίες υγείας στους δήμους σε ανύπαρκτα δημοτικά ιατρεία χωρίς ιατρικό προσωπικό, όλα για την προβολή των ανύπαρκτων σε μια κοινωνία που πένεται και καταρρέει».

Στο βάθος ο …φιλόξενών κ. Κάρναβος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ