Ξεκίνησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420 στην Καλλιθέα το Σάββατο Αύριο Δευτέρα στις 20.00 η τελετή έναρξης στο Νιάρχο

Αποκλειστικές εικόνες. Κάθε μέρα το kallitheapress είναι για εσάς εκεί

Ολοι οι Καλλιθεάτες αύριο στις 20:00 Τη Δευτέρα συμμετέχουμε στην τελετή έναρξης τιμώντας τον διοργανωτή ΝΟΤΚ και τους αθλητές των κρατών που συμμετέχουν. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ολα ξεκίνησαν τέλεια Μπράβο στον ΝΟΤΚ

Μέρα 2η – 23 Ιουλίου Κυριακή Εγγραφές και Καταμετρήσεις 09:00-19:00

Μέρα 1η – 22 Ιουλίου Σάββατο Εγγραφές και Καταμετρήσεις 09:00-19:00, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από τους υπεύθυνους της κλάσης του 420, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούν τις προδιαγραφές. 

Το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420 που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών-Καλλιθέας (Ν.Ο.Τ.Κ) από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ξεκινά.

Στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας οι προετοιμασίες των αθλητών/αθλητριών και των διοργανωτών είναι πυρετώδεις.

Αποτελεί διεθνή προβολή, όχι μόνο της ελληνικής ιστιοπλοΐας, αλλά και της Ελλάδας.

Η Ελλάδα αποδεικνύει ότι είναι μία μεγάλη ναυτική δύναμη.

Στις ολυμπιακές ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα έχει στηθεί ένα αθλητικό κέντρο, το οποίο συνθέτουν οι 368 ιστιοπλόοι, οι 54 προπονητές και οι 70 συνοδοί αποστολών, που έχουν έρθει από κάθε γωνιά του πλανήτη για να λάβουν μέρος σε μία διοργάνωση, που μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχει την παγκόσμια κοινή γνώμη στραμμένη εδώ..

Το γεγονός ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι open, έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής και σε χώρες εκτός Ευρώπης. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή πληρώματα από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Το παρών δίνουν ιστιοπλόοι από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, τη Νότιο Αφρική, την Ουρουγουάη, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, το Ισραήλ, την Ινδία και την Ινδονησία.

Στη διοργάνωση των αγώνων συμμετέχουν άνθρωποι της ιστιοπλοΐας με εμπειρία από Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δίνοντας μία μεγάλη διάσταση στο πανευρωπαϊκό.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Μέρα 3η – Δευτέρα 24 Ιουλίου

Εγγραφές και Καταμετρήσεις 09:00-19:00

Αγώνας δοκιμής 14:00

Τελετή έναρξης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μέρα 4η – 25 Ιουλίου Αγώνες 12:00

Μέρα 5η – 26 Ιουλίου Αγώνες

Μέρα 6η – 27 Ιουλίου Αγώνες

Μέρα 7η – 28 Ιουλίου Αγώνες

Μέρα 8η – 29 Ιουλίου Αγώνες

Μέρα 9η – 30 Ιουλίου Αγώνες

Απονομή κυπέλλων και τελετή λήξης στο ΝΟΤΚ 19:30

Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με την διεθνή κλάση 420, με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ