Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων

 

ΩΡΑ 11.10 ΠΜ

Τα αποτελέσματα δεν συνοδεύονται από στατιστικά των επιδόσεων, οπότε και η αγωνία για την ασφαλέστερη εικόνα των βάσεων παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα.

ΩΡΑ 9 ΠΜ Τέλος στην αγωνία, ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων από στιγμή σε στιγμή. Τα φετινά αποτελέσματα δεν θα συνοδεύονται από στατιστικά των επιδόσεων, οπότε και η αγωνία για την ασφαλέστερη εικόνα των βάσεων παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την Πέμπτη 6-7-2017 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της, κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ