ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Σ. Καρακασίδης αποκαλύπτει…τις σχέσεις ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΔΗΜΟΥ

491
Συναντήσαμε τον Δ/νοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ  Σταύρο Καρακασίδη στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Καλλιθέας.
Ένα χώρο που επέλεξαν τελευταία για να μειώσουν τα οικονομικά τους έξοδα. Όλοι οι χώροι βέβαια του γηπέδου είναι παντελώς ασυντήρητοι όπως διαπιστώνετε και από τις φωτογραφίες του kallitheapress.
Αποφασίσαμε αντί να του κάνουμε ερωτήσεις να ζητήσουμε να μας περιγράψει τι σημαίνει Καλλιθέα για τον ίδιο, ποια προβλήματα έχει η ομάδα και ποιες είναι οι σχέσεις με τη διοίκηση του Δήμου.
Σταύρος Καρακασίδης:
Η Καλλιθέα θα σωθεί, είναι δεδομένο.
Η Καλλιθέα είναι η πόλη μας, είναι η ομάδα μας, είναι η ιστορία μας.
Σε όποιο μέρος και να πάτε στην Ελλάδα θα σας πουν ότι η πόλη έχει το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρου Νιάρχου και την ομάδα Καλλιθέα. Ο Δημήτρης Κάρναβος πριν γίνει Δήμαρχος είχε διατελέσει για ένα διάστημα και Αντιπρόεδρος της ομάδας όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Μετά την εκλογή του ως Δημάρχου όμως δεν ήταν δίπλα μας.
Στις αρχές θητείας της σημερινής διοίκησης στη συνάντηση που είχαμε κάνει αλλά και με επιστολή ζητήσαμε από τον Δήμαρχο την βοήθεια του ώστε να φτιαχτεί η αίθουσα Τύπου η οποία θέλει επισκευή. Η απάντηση του ήταν ότι θα το δούμε όταν βρεθούν κονδύλια.
Του αναφέραμε επίσης ότι δεν έχουμε Ιατρείο, γιατί  τον χώρο του Ιατρείου κ. Δήμαρχε χωρίς να μας ενημερώσετε τον δώσατε στον Φιλαθλητικό Σύλλογο και προς το παρών  χρησιμοποιούμε ως Ιατρείο έναν άλλο μικρό ακατάλληλο χώρο.
Δεν υπάρχει άδεια για τις νέες κερκίδες που φτιάχτηκαν με χορηγία του ΟΠΑΠ κι από κάτω βρίσκονται υπερσύγχρονες αίθουσες με γυμναστήρια.
Ζητήσαμε να δοθεί λύση ώστε να πάρουμε επιτέλους την άδεια από τη τεχνική υπηρεσία. Παρεπιπτόντως να τονίσουμε ότι με δικά της χρήματα η ΠΑΕ – που έδωσε ο κ. Αρβιντίδης – ζητήσαμε από ιδιώτη πολιτικό μηχανικό να συντάξει μελέτη την οποία πήραμε και παραδώσαμε στο Δήμο έτοιμη, αλλά από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν.

Τα λεφτά για την κατασκευή του χλοοτάπητα τα έδωσε η Περιφέρεια Αττικής και όχι η σημερινή διοίκηση του Κάρναβου. Τα έδωσε για να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας ώστε να κάνει αγώνες η ομάδα της Καλλιθέας και προπόνηση οι άλλες ομάδες. Δεν μπορεί όμως να γίνονται αγώνες από δύο ομάδες δεν θα αντέξει ο χλοοτάπητας, γεγονός που γνωρίζει ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Γιάννη Γάλλου κ.Ευσταθίου. Παρόλα αυτά ξαφνικά είδαμε μια Ανακοίνωση από τον Εθνικό ότι θα αγωνίζονται στο γήπεδο Καλλιθέας .

Εμείς δεν λάβαμε ποτέ καμία τέτοια ενημέρωση από το Δήμο.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι άμεσα και ζητήσαμε επανειλημμένα από τη διοίκηση του Δήμου να μας βοηθήσει. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει όμως τίποτα.
Προεκλογικά βέβαια ο κ. Κάρναβος δεσμευόταν θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, αυτό όμως προφανώς έγινε για την εκμετάλλευση των ψήφων μας. Δυστυχώς το κάναμε ως ομάδα και ο καθένας μας τον στήριξε, επισημαίνει ο κ. Καρακασίδης.
Ο κ. Καρακασίδης μας είπε και άλλα πολλά τα οποία δε θα τα δημοσιεύσουμε προς το παρόν, περιμένοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα βρίσκεται η ΠΑΕ Καλλιθέας και ο Γ.Σ Καλλιθέας.

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Διετέλεσε μέχρι το 1966 ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία, ύστερα από τραυματισμό, διοικητικός παράγοντας του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της συγχώνευσης του 1966 και της ίδρυσης του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με την ένωση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, του ΚΑΛΛΙΘΑΪΚΟΥ και του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΣΠΕΡΟΥ. Βρίσκεται στην υπηρεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας επί 40 συνεχή χρόνια, από την ίδρυσή της το 1966 μέχρι σήμερα. Από το 2003 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ