Ξέφραγο αμπέλι το κοιμητήριο της Καλλιθέας Οι βεβηλώσεις απασχόλησαν και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ

Δεν έχουν προηγούμενο οι βεβηλώσεις-κλοπές μπρούτζινων στο κοιμητήριο της Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκταση του φαινομένου της Καλλιθέας δε μπορεί να συγκριθεί με τη κατάσταση στα όμορα κοιμητήρια Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου όπου το φαινόμενο είναι περιορισμένο.

Γενικευμένο χαρακτήρισε το φαινόμενο και στους άλλους Δήμους ο Αντιδήμαρχος κ Μπαρμπάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κας Μαργαρίτη. Μία απάντηση αόριστη και ασαφής που δείχνει ότι στις σκέψεις της διοίκησης δεν περιλαμβάνονται άμεσα και συγκεκριμένα μέτρα. «Κάποια στιγμή νομίζω ότι θα πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά ο κ Μπαρμπάκος.

Κι όμως τα μέτρα αυτά η Διοίκηση του Δήμου θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει εξ αρχής για να περιορίσει το φαινόμενο των βεβηλώσεων – κλοπών αντί να αδιαφορεί. Γιατί περί βεβηλώσεων πρόκειται και όχι απλώς για κλοπές. Να συμπεράνουμε ότι στις άμεσες σκέψεις της διοίκησης είναι μόνο η εκχώρηση σε ιδιώτη του κυλικείου του κοιμητηρίου.

Προφανώς το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι του Δήμου στην είσοδο (με το κυπελλάκι του εθελοντή οδηγού και πολιτικού στελέχους του κ Δημάρχου) δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λόγους ασφαλείας. Ούτε αφιλοκερδείς εθελοντές της διοίκησης ευρέθησαν για φύλαξη.

Απογοητευμένοι οι πολίτες απαιτούν να πάρει άμεσα και συγκεκριμένα μέτρα ο Δήμος και να αποκαταστήσει τις φθορές που προσβάλουν τους νεκρούς τους.

 Την Καλλιθέα επέλεξε και το κανάλι Ε, λόγω της έντασης του φαινομένου, για να παρουσιάσει το φαινόμενο στο δελτίο ειδήσεων της Τρίτης. Δες μετά το λεπτό 37.30.

 

LIVE NEWS 05-12-2017

Η ανάρτησή μας για τα τοπικά νέα είχε προηγηθεί και ενεργοποιήσει τα μέσα ενημέρωσης.

Κλοπές μπρούτζινων στο Κοιμητήριο Καλλιθέας

 

Κοιμητήριο Καλλιθέας, «μαύρο χρήμα» για… άσπρα μνήματα

Δημήτρης Μπιζιώτας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ