Βάσω Μαργαρίτη: Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα του kallitheaonline

Η κα Μαργαρίτη μας ανέφερε ότι ναι μεν είπε στον κ Μειμαράκη ότι η ίδια δε συμμετέχει σε οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες, από την άλλη όμως διαψεύδει κατηγορηματικά όλα τα άλλα που αυτός δημοσίευσε.

Επικοινωνήσαμε  με την κα Βάσω Μαργαρίτη ύστερα από δημοσιεύματα του kallitheaonline.gr την 2/10/2017 περί κινητοποίησης  από την παράταξη της κ Μαργαρίτη υπέρ της κας Γεννηματά, από τα τηλέφωνα του δήμου Καλλιθέας και της ζητήσαμε να μας ενημερώσει συγκεκριμένα γι αυτό το τμήμα στο δημοσίευμα : «Διαχώρισε την θέση της από τον δημοτικό σύμβουλο». Μάλιστα, ανέφερε ότι λίγο μετά την δημοσίευση του kallitheaonline, επικοινώνησε αμέσως με την γραμματέα της η οποία επιβεβαίωσε ότι πράγματι σήμερα το μεσημέρι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της τηλεφωνούσε από το γραφείο της παράταξης με σκοπό να κινητοποιήσει μέλη της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά. Τέλος, η κ. Μαργαρίτη, άφησε να εννοηθεί ότι γίνονται τηλέφωνα για την στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Γεννηματά, αλλά όχι από τα γραφεία της δικής της δημοτικής παράταξης».

Τι πραγματικά είπε στον κ Μειμαράκη η κα Μαργαρίτη:

Στα γραφεία της παράταξης υπήρξε σήμερα -όπως συμβαίνει και κάθε ημέρα- δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος, όπως την πληροφόρησε η γραμματέας, έκανε επτά μόνο κλήσεις για  θέματα δημοτών, που δεν αφορούν τον κ Μειμαράκη, και προφανώς όχι κομματική κινητοποίηση.

Το σύνολο των κλήσεων της παράταξης από το πρωί ως το βράδυ δεν υπερβαίνει τις δεκαπέντε, από τις οποίες οι τέσσερις απευθύνθηκαν στην ίδια.

Ζήτησε από τον κ Μειμαράκη να ανασκευάσει το συκοφαντικό για την ίδια και την Παράταξή της δημοσίευμα και ο κ Μειμαράκης αρνήθηκε.

Η κα Μαργαρίτη μας δήλωσε ότι θα αιτηθεί στο δήμο να επιβεβαιώσει τον αριθμό κλήσεων της σημερινής ημέρας και θα πράξει στη συνέχεια τα δέοντα.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που η κα Μαργαρίτη δέχεται επίθεση από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία ακολουθεί πολιτική προσκείμενη στο Δήμαρχο Καλλιθέας, αλλά αυτή τη φορά υπερέβη κάθε όριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ