Χρήστος Καπάταης – Διονύσης Χατζηδάκης. Στενή συνεργασία

 

Επί τάπητος τα έργα στο Φαληρικό Όρμο, με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νότιου Τομέα, Χρήστο Καπάταη να ενημερώνει για την έναρξη τους τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Ειδικών Έργων, αλλά και η εκπρόσωπος μηχανικός της αναδόχου εταιρείας περιέγραψαν το έργο, επικεντρώνοντας στα συγκοινωνιακά έργα που θα πραγματοποιηθούν εντός των ορίων των δύο δήμων, καθώς και για τις επικείμενες αλλαγές.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε:

«Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα συμβάλει όπου απαιτείται στο υπό κατασκευή μεγάλο έργο το οποίο ξεκινά και επεκτείνεται από τα όρια του Δήμου μας έως τα όρια του Πειραιά. Η συμβολή μας θα είναι θετική στα όποια συγκοινωνιακά θέματα ανακύψουν».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε:

«Η εκκίνηση ενός τόσο μεγάλου έργου σηματοδοτεί την αλλαγή του παράκτιου μετώπου προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής αλλά και της Αττικής γενικότερα. Η συνεργασία και η ενημέρωση τόσο με τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής, όσο και με τους φορείς οι οποίοι εμπλέκονται, θα συνεχιστεί σε όλα τα στάδια του έργου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ