Τα λεφτά τελείωσαν αλλά τα πάρτι συνεχίζονται στο Δήμο Καλλιθέας

Σπατάλησαν τα 150000 ευρω δηλαδή το ετήσιο ποσό που προβλεπόταν για πολιτιστικές εκδηλώσεις στον προυπολογισμό του Δήμου για …..όλο το 2017 μέσα σε ένα εξάμηνο !!!! Στο δημοτικό συμβούλιο 12/7/17 αύξησαν το αρχικό ποσό πάνω από 50000 ευρώ για να συνεχίσουν ακάθεκτοι τα γλέντια. Αναμένονται και νέες τροποποιήσεις.

Σε μια Καλλιθέα που οι δημότες παλεύουν με την οικονομική κρίση να τα βγάλουν πέρα, οι σπατάλες με πάρτι και γιορτές συνεχίζονται με προκλητικό τρόπο. τα κονδύλια των δημοτών αντί να κατευθύνονται στη κοινωνική πρόνοια και τους ασθενέστερους, εξανεμίζονται σε μια μεγάλη σειρά κακής ποιότητας πολιτιστικών εκδηλώσεων κυρίως μουσικών. Ωφελούμενες μόνο οι δημόσιες σχέσεις της διοίκησης του Δήμου. Όπως λέει και παροιμία, «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη».

Γιορτάζουν τα πάντα. Δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα που να μη γίνει πανηγύρι από τη Διοίκηση. Το κέφι των διοργανωτών ανεξάντλητο παρά τις άδειες πλατείες. Καραμούζες ακούγονται από παντού σε μία πόλη θλιμμένη και μαραζωμένη από την ανέχεια.

Αντιλαμβάνονται άραγε πόσο βάρβαρος είναι αυτός ο «πολιτισμός» που τόσο απλόχερα προσφέρουν για τους μη έχοντες; Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού μέσα στην πόλη υπάρχει το ίδρυμα Νιάρχου με πληθώρα καθημερινών ποιοτικών εκδηλώσεων που έλκουν τους δημότες.

Παρόμοια φαινόμενα βέβαια έχουμε και στον ΟΠΑΑ Γιαννης Γάλλος (αθλητισμός) όπου επίσης εξαντλήθηκαν τα κονδύλια και κάθε τόσο ανανεώνονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ