Η ΕΣΚΑΝΑ μετακόμισε από Δευτέρα 3 Ιουλίου στην Καλλιθέα!

Τα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής) μετά από 12 περίπου χρόνια μετακομίζουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε νέα έδρα. Τα νέα γραφεία της  Ένωσης θα στεγάζονται από την Δευτέρα 3 Ιουλίου στο ισόγειο της οδού Σπάρτης 90 και Αραπάκη στην Καλλιθέα πίσω από τον Οίκο Τυφλών.
Παρακαλούνται τα σωματεία της Ένωσης να συνεχίζουν να στέλνουν τις δηλώσεις συμμετοχής εν όψη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου 2017-18 είτε στο email eskana@otenet.gr είτε με απευθείας παράδοση των δηλώσεων και των καταθετηρίων στα γραφεία της Ένωσης στον νέο χώρο φιλοξενίας τους στην Καλλιθέα  . Τα τηλέφωνα της Ένωσης θα απαντούν στα ήδη υπάρχοντα τηλέφωνα 2104825981-982 η 2104825974- 2104825975 fax, αλλά λόγω της μεταφοράς δεν θα λειτουργούν για τα τρία η τέσσερα πρώτα 24ωρα μετεγκατάστασης (3-4-5 Ιουλίου) οπότε αν κάτι επείγει θα μπορούν να επικοινωνούν.

Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. (ακρωνύμιο της «Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής») αποτελεί μια από τις τοπικές ενώσεις καλαθοσφαίρισης στην ελληνικήεπικράτεια. Βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η λειτουργία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. εγκρίθηκε το 1995. Προήλθε από το διαχωρισμό της Ε.Σ.Κ. Αττικής σε δύο ανεξάρτητες ενώσεις. Σήμερα στην δικαιοδοσία της Ένωσης Νότιας Αττικής ανήκουν οι ομάδες του Πειραιά, της Νότιας Αττικής και τα νησιά Αίγινα και Σαλαμίνα.

Η Ένωση διοργανώνει τα παρακάτω Πρωταθλήματα:

  • Α’ Κατηγορία Ανδρών
  • Β’ Κατηγορία Ανδρών
  • Γ’ Κατηγορία Ανδρών
  • Δ’ Κατηγορία Ανδρών
  • Γυναικών (1ος όμιλος)
  • Γυναικών (2ος όμιλος)

Επιπροσθέτως διεξάγονται αγώνες για Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών.

Σε επίπεδο μικρότερων ηλικιών οργανώνονται πρωταθλήματα Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Εφήβων, Παίδων και Μίνι.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών προβιβάζονται στους ομίλους νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α2 Κατηγορίας Γυναικών αντίστοιχα.

Πηγή: Creative Commons Attribution-ShareAlike License

el.wikipedia.org

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ