Γιάννης Εμιρζάς: Στο Δημοτικό Συμβούλιο ΔΕΝ υπήρχε απαρτία.

Ιστοσελίδα της πόλης μας η οποία τα τελευταία χρόνια, το μόνο που κάνει είναι να ενεργεί ως γραφείο τύπου του Δημάρχου και να επιτίθεται απροκάλυπτα στους πολιτικούς του αντιπάλους, έκανε σήμερα το πρωί μία ανάρτηση στην οποία κατηγορεί την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι είναι από τα Lidl και ότι αποχώρησε από τη χθεσινή συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου, λόγω… παρέλευσης ωραρίου. Εκφράσεις όπως «να αποχωρούν με ελαφρά πηδηματάκια και » Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες» διανθίζουν το δημοσίευμα.

Δεν άργησε όμως να τους βάλει στη θέση τους, ο δημοτικός σύμβουλος κ Γιάννης Εμιρζάς, που ουσιαστικά τους κατηγορεί για παραπλανητικό και καθ’ υπαγόρευση  δημοσίευμα…

Το σχόλιο του κ Γιάννης Εμιρζάς στο fb:

«Θα μου επιτρέψετε να συμπληρώσω κάποια στοιχεία στο ρεπορτάζ σας -καθότι δεν ήσασταν παρόντες κανένας από το site την ώρα που έγιναν όλα αυτά.
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο επί του προϋπολογισμού αντί να ξεκινήσει στις 21:30 που ήταν προγραμματισμένο-θα ξεκινούσε στις 24:00 και όχι όπως λανθασμένα γράφετε στις 22:30.
2. Στο Δημοτικό Συμβούλιο ΔΕΝ υπήρχε απαρτία. Αποκλειστικός λόγος ήταν η απουσία των Δημοτικών Συμβούλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ η οποία μετά από μεγάλη κινητοποίηση συγκέντρωσε μόλις 18 από τους 25 συμβούλους της.
3.Η σοβαρότητα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης εξάντλησε τον χρόνο που προβλεπόταν από την συνεδρίαση. Το αποτέλεσμα ήταν να συμβεί αυτό που επισήμανα από την αρχή του Δημοτικού Συμβούλιου. Εσκεμμένα ο κ.Δήμαρχος έβαλε και άλλα σημαντικά θέματα που προκάλεσαν αντιδράσεις όπως γνώριζε ο ίδιος με απώτερο σκοπό-όπως φάνηκε τελικά-να γίνει μία πλημμελής διαδικασία συζήτησης (fast track) ώστε να βγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την ψήφιση των θεμάτων.

Και τώρα ως προς την πολιτική διάσταση του γεγονότος:

Είναι φανερό ότι δεν κατάφερε να χειραγωγήσει την συζήτηση όπως ο ίδιος επιθυμούσε, παρασυρόμενος από την πολιτική του αμετροέπεια και αλαζονεία που τον διακρίνει. Απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός ότι και Δημοτικοί του Σύμβουλοι αποχώρησαν για να μην καταψηφίσουν θέματα της ημερήσιας διάταξης και η συζήτηση επί του προϋπολογισμού δεν έγινε με ευθύνη του ίδιου».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ