ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

 

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν οι δημότες της περιοχής των Τζιτζιφιών με τον κ. Αξιώτη ζητήθηκε για μια ακόμα φορά από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία να έρθει να περισυλλέξει τα αδέσποτα επιθετικά σκυλιά που θανατώνουν γάτες.
Ο κ. Αξιώτης παρότρυνε και τους δημότες να μιλήσουν με την εν λόγω Φιλοζωική προκειμένου να δοθεί οριστική λύση.  Μετά από επικοινωνία και των κατοίκων, δεσμεύτηκαν ότι σήμερα 14/9/2017 θα έρθουν για την περισυλλογή.
Οι κάτοικοι που κίνησαν για άλλη μια φορά την διαδικασία πήγαν απο τις 08.40 – 08.45 στη συγκεκριμένη περιοχή κοντά στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Λυκείου Καλλιθέας όπου συχνάζουν τα σκυλιά, τα βρήκαν εκεί, τα φωτογράφισαν και μας έστειλαν τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ενώ παράλληλα μας ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έγιναν.
Στις 09.10 όταν έφθασε το βανάκι της φιλοζωικής με δύο άτομα,τα δύο σκυλιά είχαν φύγει και είχε παραμείνει μόνο το ένα. Ο ένας υπάλληλος προσπάθησε με την απόχη που είχε να το πιάσει  αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να φύγει και αυτό . Μετά από ενα διάλογο που είχε με τους κατοίκους το αυτοκίκητο έφυγε. Οι κάτοικοι επικοινώνησαν και πάλι με την Φιλοζωική και μίλησαν με την Διευθύντρια στην οποία επεσήμαναν ότι εδώ και ενάμιση χρόνο οι προσπάθειες ήταν όλες χωρίς αποτέλεσμα, πράγμα που κάνει εντύπωση αν μιλάμε για επαγγελματίες, και ζήτησαν άμεση λύση. Η διευθύντρια της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας με sms τους ενημέρωσε ότι πρέπει να μιλήσουν και πάλι με τον  κ.Αξιώτη … και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

 

και ιστιοπλοϊκό για τα υπάκουα …ζώα στη μαρίνα Καλλιθέας!!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ