«Ελληνική Αυγή», μία νέα παράταξη διεκδικεί το Δήμο Καλλιθέας

396

Συναντήσαμε τον κ. Τρύφωνα Μπουγά, Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νοτίου Τομέα Αττικής της Χρυσής Αυγής, οποίος είναι Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο κ. Τρύφων Μπουγάς μας ανακοίνωσε ότι στις επόμενες εκλογές  με τη δημοτική παράταξη η » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ,  η δημοτική και περιφερειακή  παράταξη της  Χρυσής Αυγής  θα διεκδικήσει τη Δημαρχία στην Καλλιθέα, όπως ακριβώς γίνεται και σε άλλους δήμους. Είπε συγκεκριμένα:

«Σε μια περιοχή που το κόμμα μας έχει 15%,  δεν μπορεί να μην υπάρχει δημοτική παράταξη. Είναι κάτι που ζητά και ο κόσμος, ο οποίος έρχεται στα γραφεία μας. Τα στελέχη μας σε κάθε γειτονιά καταγράφουν τα προβλήματα και εμείς με παρέμβασή  μας στους Δήμους, στην Περιφέρεια και στην κεντρική εξουσία διεκδικούμε την επίλυση τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είναι ώρα να ακουστεί και η φωνή των Ελλήνων!

Αρκετά με όλα αυτά κατακάθια που μας έχουν καθίσει στο  σβέρκο και έχουν μετατρέψει τις γειτονιές μας σε άντρα εγκληματιών. Να δοθεί στις πόλεις μας χρώμα ελληνικό και δύναμη σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα για να πολεμήσει για τα Ιδανικά της Φυλής μας, χτίζοντας σιγά σιγά ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Είμαστε εκλεγμένο κόμμα στη Βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού και όπως και τα άλλα κόμματα έχουμε τα ίδια δικαιώματα για συμμετοχή».

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ

Είναι ευνόητο ότι όπως όλος ο παγκόσμιος, πανελλήνιος ή τοπικός τύπος, δημοσιεύουμε ειδήσεις που αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών, είτε μας αρέσουν είτε όχι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για κάθε είδηση είμαστε υπεύθυνοι εμείς και όχι οι πρωταγωνιστές της.

Η είδηση απευθύνεται στους αναγνώστες για την ενημέρωση τους και μόνο.

Η δημοσίευση οποιαδήποτε είδησης από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο ή ομάδα πολιτών αποτελεί για εμάς υποχρέωση. Οι ειδήσεις για αναρχικούς, άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, δεν παύουν να αποτελούν ειδήσεις.

Αυτό ονομάζεται ελευθεροτυπία και αποτελεί πεμπτουσία της δημοκρατίας. Αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, δυστυχώς δε μπορούμε να τους βοηθήσουμε περισσότερο. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ