36ος Μαραθώνιος: Διαμαρτυρία των πυρόπληκτων στο Μάτι με μαύρα μπλουζάκια

Πέρασαν σχεδόν 3,5 μήνες μετά την φονική πυρκαγιά που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους  99 συνάνθρωποι μας, και οι πυρόπληκτοι αναζητούν τρόπους πίεσης της πολιτείας, καθώς υπάρχει  αναιτιολόγητη στασιμότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Στα πλαίσια αυτά, ετοιμάζονται να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα την ημέρα διεξαγωγής του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας για να θυμίσουν στην Πολιτεία την κατάσταση τους αλλά και για να ενημερώσουν τους ανθρώπους τον εφιάλτη που έζησαν και ζουν μέχρι σήμερα, δηλώνοντας αποφασισμένοι να πάρουν τη ζωή τους πίσω στην περιοχή τους, αποκαθιστώντας την πλήρως.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ανταλλαγή απόψεων, μέσω Facebook κυρίως, για τη μορφή κινητοποίησης που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου. Οι περισσότεροι πυρόπληκτοι συμφωνούν ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε τουλάχιστον δυο σημεία φορώντας μαύρα μπλουζάκια που να έχουν στάμπες, υπενθυμίζοντας σε όσους πάρουν μέρος στον Μαραθώνιο την ημερομηνία της 23ης Ιουλίου και τους 99 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ