3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ στην πρώτη 20άδα του Κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 420 στο Περθ Αυστραλίας

Σήμερα Τετάρτη (03/01) ολοκληρώνεται στο Περθ της Αυστραλίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα 420, στο οποίο συμμετέχουν και τρία ελληνικά σκάφη.

Στην κατηγορία U17 οι Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά (ΙΟΠ), πραγματοποιούν την καλύτερη εμφάνιση, μετά απο 10 κούρσες βρίσκονται στην 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών (σε σύνολο 18 σκαφών ), και την 8η θέση στο σύνολο της κατηγορίας, με 63 βαθμούς (σε σύνολο 41 σκαφών), η καλύτερη κούρσα τους ήταν η 1η θέση στην 7η ιστιοδρομία, ενώ έχουν φέρει άλλες δύο 2ες θέσεις.

Στην ίδια κατηγορία U17 οι Κ. Βαρδαλής – Π. Γ. Ματσαδές του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) είναι 8οι στα αγόρια και 9οι στο σύνολο της κατηγορίας με 87 βαθμούς.

Στο Οpen αγωνίζονται οι Τ. Αθανασόπουλος – Δ. Τασσιός του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) που βρίσκονται στην 16η θέση – μετά από την ιστιοδρομία οι Έλληνες ιστιοπλόοι είναι στην 16η θέση με 93 βαθμούς.

Κατηγορία U17 – Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου (ΙΟΠ) & Κωνσταντίνος Βαρδάλης – Παναγιώτης-Γιώργος Ματσαδές (ΝΟΤΚ)

Την προσπάθεια των αθλητών μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθ, Κος Κολιάδης Αντώνης με την οικογένειά του και με 3 ακόμα Ομογενείς που ήρθαν να στηρίξουν τους αθλητές μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ