3ο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου «Άμιλλα Καλλιθέας»

262

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 30 Μαϊου, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος» το 3ο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου «Άμιλλα Καλλιθέας»

Στο κατάμεστο στάδιο οι προπονητές: Σωτήρης Ροντογιάννης, Ήβα Σπυράτου και Κατερίνα Πιτσαλίδου, παρουσίασαν οκτώ (8) προγράμματα από τα τμήματα του Συλλόγου που περιελάμβαναν από τα νήπια έως την προομάδα και την αγωνιστική ομάδα της Άμιλλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και καταχειροκρότησαν τους αθλητές οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μ. Κωστάκης, Κ. Κόκουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» κ. Κων. Ευσταθίου, ο Πρόεδρος της Β’θμιας σχολικής Επιτροπής κ. Γ. Κουτσογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: κ.κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, Θοδωρής Χαριτίδης, Λεωνίδας Παντελίδης, Νατάσσα Αδαμοπούλου, Λ. Λασκαρίδης (επικεφαλής της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα»), η κα Ειρήνη Τσιλίνη και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Γεώργιος Μαργωμένος.

Το πρόγραμμα “Acrobats of the war”, που παρουσίασε  η προομάδα θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ του Δήμου Λαυρεωτικής στις 16 Ιουνίου και στο Cosmogym festival στο Περιστέρι στις 20 Ιουνίου.

Η αγωνιστική ομάδα με το πρόγραμμα «Άλματα Ελευθερίας» εκτός από το φεστιβάλ του Δήμου Λαυρεωτικής και το Cosmogym Festival θα εκπροσωπήσει το σύλλογο και στο Διεθνές φεστιβάλ «Άννα Πολλάτου» στην Κεφαλονιά, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στο Cosmogym Contest  στο Περιστέρι στις 23 Ιουνίου.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Άμιλλα Καλλιθέας» ευχαριστεί  γονείς και προπονητές που μετά από 2,5 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου, μας εμπιστεύονται και μας βοηθούν να αναπτυχθούμε. Η οικογένειά μας μεγαλώνει με ήθος, αξιοπρέπεια κι αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και για τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρεβρέθησαν στο 3ο μας φεστιβάλ, κι όλους όσους μας βοηθούν στην εξέλιξη μας.» Οι προπονήσεις του Συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Καλό Καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ