20 Ιουλίου, ο Theodore στα …μουσικά πανοραμικά σκαλιά του Νιάρχου!

O Theodore, στο πλαίσιο της ενότητας συναυλιών Music Escapades στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», έρχεται να μας ταξιδέψει με τους ηλεκτρονικούς “post-rock” ήχους του

Το Music Escapades, η ενότητα συναυλιών των πιο σύγχρονων τάσεων της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζεται και τον Ιούλιο!

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Theodore για μία συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά στις 21:00.

Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore, έχοντας ήδη δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το 7 και το Ιt is but It’s not -το τελευταίο μάλιστα με την υπογραφή του Ken Thomas, παραγωγού των Sigur Rόs – απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από γνωστά ονόματα των media διεθνώς, όπως η Lauren Laverne του BBC6.

Με τη μουσική του, ο Theodore, προσδίδει μία ηλεκτρονική post-rock χροιά σε ένα ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και ambient μουσικό πλαίσιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στον κλασικό ρομαντισμό.

Στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσει το καινούργιο υλικό, που ηχογραφεί αυτήν την περίοδο, μαζί με τραγούδια των δύο προηγούμενων δίσκων του.

Η ενότητα συναυλιών Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ