Τραγωδία στην Καλλιθέα. Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου υπερήλικα για 200 ευρώ

263

Η διάρρηξη και η ληστεία ενός διαμερίσματος όπου έμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, είχε τραγικό τέλος.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης προς την Παρασκευή όταν τρεις διαρρήκτες κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος στην Καλλιθέα όπου έμενε ο άτυχος ηλικιωμένος και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 99 ετών, ο οποίος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, ώστε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Εκεί, εξαιτίας των τραυμάτων του στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του κεφαλιού, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τον υπερήλικα σε μια καρέκλα, και του ζητούσαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα, ενώ παράλληλα έψαχναν όλο το σπίτι.

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του υπερήλικα, η οποία παρακαλούσε τους κακοποιούς να τους λυπηθούν, λέγοντας τους ότι, δεν είχαν άλλα χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο τα 200 ευρώ που είχαν ήδη πάρει στα χέρια τους οι ληστές.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι, μετά από την κατάθεση της συζύγου του άτυχου ηλικιωμένου και την περιγραφή των ληστών, θα κατορθώσουν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, έφερε τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερικό αιμάτωμα.

epoli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ