Ως έκτακτο θέμα έφερε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Τζιτζιφιές ο Δήμαρχος Καλλιθέας για να αποφύγει την παρουσία των κατοίκων

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι με αδιαφάνεια και μικροπολιτικά τεχνάσματα προωθούνται εις βάρος τους τα συμφέροντα του ΚΠΙΣΝ στην Καλλιθέα. Είναι αντιδημοκρατικό λένε, ότι για να αποφύγει την οργή των κατοίκων και την παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο 4/12 ο Δήμαρχος Καλλιθέας έφερε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Τζιτζιφιές ως έκτακτο θέμα.

Επικαλούμενος την διαβούλευση με τους κατοίκους που ποτέ δεν έγινε -αφού ως γνωστό στη Καλλιθέα δεν υπάρχει επιτροπή διαβούλευσης με ευθύνη της διοίκησης- ανέφερε γενικά για τροποποιήσεις στη κυκλοφοριακή μελέτη.

Τροποποιήσεις άγνωστες στους κατοίκους. Μόνο συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Η κυκλοφοριακή μελέτη πρέπει να ολοκληρωθεί στην τελική μορφή της απαιτούν οι κάτοικοι και μετά να αρχίσει η διαβούλευση. Καταγγέλουν ότι αυτή τη στιγμή προωθείται από τη κυβέρνηση και το ίδρυμα, με αδιαφάνεια κάτω από το τραπέζι, ένα άγνωστο σχέδιο στη σημερινή του μορφή, που πλήττει τα συμφέροντα των κατοίκων και το περιβάλλον. Ως εκτελεστικό όργανο αυτού του σχεδίου κατηγορούν το Δήμαρχο Καλλιθέας.

Ζητούν ο δήμος να δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα του την οριστική μορφή των σχεδίων και να ξεκινήσει ορθά η διαβούλευση -αφού ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης- πριν φύγει οποιοδήποτε έγγραφο προς άλλες αρχές και γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Η μεθόδευση που ακολουθείται από το Δήμαρχο δεν είναι σύννομη, λένε οι κάτοικοι.

Δείτε το χθεσινό βίντεο με τις απόψεις του Δημάρχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ