Ψαλιδόπουλος: Eιδικές σχέσεις της διοίκησης του Δήμου με Εθνικό

125

O Αρχηγός της δημοτικής παράταξης » Η Καλλιθέα μπροστά» ζητά να εισαχθεί στην ημερησία διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου στον «Εθνικό Πειραιώς» και καταγγέλλει την εκποίηση των δημοτικών υποδομών.

Η επιστολή του κ. Ψαλιδόπουλου:

Προς κ. Δημήτρη Κάρναβο Δήμαρχο Καλλιθέας

Κύριε Δήμαρχε, Σε συνέχεια της παραχώρησης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Έσπερος» στον «Εθνικό Πειραιώς», η διοίκηση του Δήμου τού παραχωρεί και το Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Επιβεβαιώνει έτσι, πέραν πάσης αμφιβολίας, τις ειδικές σχέσεις της με τους εκπροσώπους του εν λόγω Ομίλου.

Μετατρέπει, εξάλλου, σε καθεστώς την εκποίηση των δημοτικών υποδομών έναντι απολύτως αναξίων οικονομικών ή άλλων ανταλλαγμάτων, επί των οποίων πάντως και σε ουδένα απολογισμό έχει μέχρι τούδε προβεί.

Η αντίδραση των ενδιαφερομένων σωματείων, όπως και κάθε λογικού ανθρώπου, είναι εκδήλως δικαιολογημένη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα ανωτέρω, σας παρακαλώ όπως κατά την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου στον «Εθνικό Πειραιώς» εισαχθεί στην ημερησία διάταξη και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Καλλιθέα και του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα προσκληθούν για να αναπτύξουν τις απόψεις τους.

Καλώ, επίσης, τη διοίκηση του Δήμου όπως μας γνωρίσει επί τη βάσει ποίας απόφασης και ποίου οργάνου πραγματοποιείται η εν λόγω νέα παραχώρηση, όπως και ποια η ίδια θεωρεί ότι είναι τα στοιχεία του οικονομικού απολογισμού αυτής της δοσοληψίας με τον «Εθνικό Πειραιώς» στο σύνολό της.

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ