Χαμόγελα ανθρωπιάς από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Διανομή φρούτων

Η κοινωνική προσφορά στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη διάσταση, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλου.

Το κοινωνικό παντοπωλείο ενίσχυσε τις άπορες οικογένειες με πάνω από 20 τόνους πορτοκάλια, από την Οργάνωση Παραγωγών Φρούτων Ε.Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ – ΡΕΑ με έδρα το Ναύπλιο, για ένα διήμερο και θα ακολουθήσουν περισσότερες δράσεις στήριξης των αδυνάμων οικογενειών μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η δράση αυτή είναι στα πλαίσια του κανονισμού της ΕΕ, για τη προσωρινή στήριξη παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών.
Το δίκτυο εθελοντών με τη συμμετοχή των κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων βρίσκεται κοντά στο πολίτη που έχει πολλά προβλήματα και είναι έτοιμο να τον στηρίξει σε κάθε του βήμα.

Ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης τόνισε, ότι η στήριξη προς το δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας είναι προτεραιότητα για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Φωστηρόπουλος επεσήμανε ότι σήμερα δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα. Όσο υπάρχουν ευαίσθητοι πολίτες οι κοινωνίες θα προχωρούν ενωμένες και με ανθρώπινο προσανατολισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ