Φύγαμε για ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ… ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ…

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΥΡΟΥ. 

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, ώρα 12.00: Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο μέχρι την πλ. Μεταμορφώσεως.

Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού φέρνει το αποκριάτικο κλίμα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την καθιερωμένη μίνι παρέλαση, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου στις 12.00 το μεσημέρι και τέρμα την Πλατεία Μεταμορφώσεως, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού θα σκορπίσουν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους! Μαζί τους για 5η συνεχή χρονιά το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!

Η οργανωτική ομάδα του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού έχει ετοιμάσει ήδη το πλάνο των αποκριάτικων παιχνιδιών της και ετοιμάζεται για άλλη μία χρονιά να ξεσηκώσει την πόλη με τις ομάδες των συμμετεχόντων της που θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μία σειρά από δοκιμασίες. Στόχος τους να διακριθούν στο παιχνίδι συγκεντρώνοντας βαθμούς από όλες τις δοκιμασίες. Το παιχνίδι του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού κορυφώνεται με τη συμμετοχή των ομάδων του στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου!

Εν μέσω διοργανωτικής ευχάριστης «τρέλας» και το Σαφάρι του Ταύρου, το οποίο ετοιμάζεται για τις δικές του δοκιμασίες που αφορούν μικρούς αλλά και μεγάλους συμμετέχοντες. Το Σαφάρι Ταύρου ταυτόχρονα προετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις του στις καρναβαλικές παρελάσεις στον Ταύρο και στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου η διάθεση συμμετοχής από τα σχολεία, από τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης μας, από ομάδες πληρωμάτων από το Μοσχάτο και τον Ταύρο αλλά και από άλλους γειτονικούς Δήμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι, ημερολογιακά, η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων έρχεται νωρίς.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatoutavrou.gr μαζί με τη φόρμα συμμετοχής στις καρναβαλικές παρελάσεις, ενώ θα υπάρξει ειδική ενότητα στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τη θεματολογία των πληρωμάτων και για τους τρόπους συμμετοχής τους στις παρελάσεις, σε περίπτωση που το επιθυμούν.

  • Πληροφορίες σχετικά με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, μπορείτε να δείτε στις εξής διευθύνσεις

  • Πληροφορίες σχετικά με το Σαφάρι Ταύρου, μπορείτε να δείτε στις εξής διευθύνσεις

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ