ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ – Εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών χορών «Για κατηβάτι στου χουρό!»

Εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών χορών

«Για κατηβάτι στου χουρό!»

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Η Χορευτική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή της, με τίτλο «Για κατηβάτι στου χουρό!», στον προαύλιο χώρο του φορέα, στον «Κήπο Πολιτισμού».

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα μας, αλλά και από άλλους χορευτικούς συλλόγους και φίλους, σε μια συνάντηση πολιτισμού τυφλών και βλεπόντων χορευτικών συνόλων, που γκρεμίζει τα στερεότυπα και ενώνει τους ανθρώπους.

Ο χορός είναι ένα σπουδαίο εργαλείο σωματικής και ψυχικής ανάτασης, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες ομάδες που συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην βελτίωση της έκφρασης, αλλά και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ένταξης.

Το κόστος της πρόσκλησης αντιστοιχεί σε 5 ευρώ το άτομο και θα προσφέρεται αναψυκτικό ή νερό.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους μας, διοργανωτές και συμμετέχοντες, να σας υποδεχτούμε στον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος και να απολαύσουμε μια όμορφη, πολιτιστική βραδιά.

Ώρα προσέλευσης: 19:00 – Ώρα έναρξης: 19:30

Για προσκλήσεις και κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με την Γραμματεία, στο 210-9415222 και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, με τον κο Χριστόφορο Σιζόπουλο, στο 6972-329721

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ