ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 2

του Τζιτζιφιώτη

τα λόγια είναι περιττά…

Τη Μεγάλη Δευτέρα 02-04-2018, πραγματοποιήθηκε Δημοτικό Συμβούλιο στην Καλλιθέα, με θέμα την πορεία του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής.
Στη συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής αρχής, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε αρχικά για την πορεία εκτέλεσης της Α΄ φάσης της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και στη συνέχεια ενημέρωσε το σώμα για την απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας να εγγράψει στον προϋπολογισμό της, νέο ποσό 90.000.0000 €, με σκοπό την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία Οικολογικού Πάρκου στο Φαληρικό Όρμο», το οποίο ουσιαστικά αποτελεί τη Β΄ φάση ανάπλασης του Όρμου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης τόσο η διοίκηση, όσο και το σύνολο σχεδόν του Δημοτικού Συμβουλίου, τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, δήλωσε: «Για άλλη μία φορά καταγράφηκε το θετικό κλίμα και η αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, από σχεδόν όλους τους εκπροσώπους της στο μεγάλο αυτό έργο που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για την πορεία εκτέλεσης του έργου. Με τη δέσμευση εκ νέου ποσού 90.000.0000 € από την Περιφέρεια Αττικής, για την Β΄ φάση του έργου, σκοπεύουμε να παραδώσουμε τη συνολική έκταση του παράκτιου μετώπου του Φαληρικoύ Όρμου, θωρακισμένη αντιπλημμυρικά, προσβάσιμη για όλους τους πολίτες, πόλο ανάπτυξης και πολιτισμού για όλη την Αττική».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ