Το ‘πε το ‘πε ο Παπαγάλος…

Διεργασίες για την ίδρυση νέας παράταξης με τη πρωτοβουλία του Φωτόπουλου, Εμιρζά, Γαλανόπουλου, Γεωργούση…

Ζυμώσεις για την ίδρυση νέας παράταξης, ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, έγιναν προχθές το βράδυ (5/2/2017) στη γνωστή ταβέρνα της Καλλιθέας «Παπαγάλος».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Εμιρζάς, κ. Γαλανόπουλος, κ. Φωτόπουλος, κ. Αδαμοπούλου, κ. Πολυχρονίδης, κ. Ηλιάκης, κ. Γεωργούσης, κ. Μαργωμένος, κ. Κοντιζά, κ. Βεκρής, κ. Μητροπούλου, κ. Γιάννης Ηλιάδης, κ. Παναγιώτης Δημάκος, κ. Γιώργος Γερολυμάτος, κ. Αθηνά Εξάρχου, κ. Νίκος Ηλιάδης, κ. Πέτρος Μαραγκός, κ. Νίκος Χατζίνης, κ. Μαρία Λυγνού και άλλοι εκλεγμένοι και υποψήφιοι των παρατάξεων «Όλα για την Καλλιθέα μας» της Βάσως Μαργαρίτη και «Η Καλλιθέα μπροστά» του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, έδωσαν ραντεβού, προκειμένου να συζητήσουν την επανένωσή τους, χωρίς τους δυο επικεφαλής. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αυτές παρατάξεις προήλθαν από διάσπαση της παράταξης του Κώστα Ασκούνη μετά την αποχώρησή του από τη Δημαρχία και πριν τις προηγούμενες εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο Δημήτρης Κάρναβος.

Οι συμμετέχοντες θεωρούν πως η διάσπαση έκανε κακό, επανενώνονται και αναζητούν τον επόμενο επικεφαλής τους, χωρίς να διευκρινίζουν ποιός μπορεί να είναι αυτός.

Η είδηση είναι οτι κατά πλειοψηφία οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν οτι ξεκινούν την ίδρυση νέας παράταξης, στην οποία θέλουν μέσα και τον Ψαλιδόπουλο και την Μαργαρίτη, αλλά σαν απλούς στρατιώτες.

Αυτό που συζητήθηκε στα «πηγαδάκια», πάντως, είναι πως ανάμεσα στους συμμετέχοντες ίσως δεν υπάρχει επικεφαλής. Οι απόψεις, βέβαια, διίστανται.

Το μέλλον θα δείξει αν τελικά απέναντι στον νυν Δήμαρχο θα βρεθεί ένα πρόσωπο με δυναμική, ένα από τα παλιά στελέχη, ή θα γίνει η έκπληξη. Θα το μάθουμε σύντομα…

Ε.Δ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ