Το Κέντρο Εφοδιασμού της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των Σημείων Διαμονής Προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής.
Ενημερώθηκε τόσο για τις δράσεις του Κέντρου που έχουν να κάνουν με τα σημεία διαμονής προσφύγων, όσο και για τις δράσεις που αφορούν στους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.
Ενημερώθηκε για τα τρία σημεία διανομής ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία ήδη λειτουργούν στην Μάνδρα Αττικής, καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου χρονικού διαστήματος.
Ο κ. Μπαλάφας αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Κέντρου Logistics, δήλωσε:
«Η τεχνογνωσία που μας έδωσε το προσφυγικό αξιοποιείται και στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών. Το Κέντρο Διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής από την πρώτη στιγμή, σε συνεννόηση με κοινωνικούς φορείς και τον στρατό παρέχει χρήσιμα είδη, όπως εμφιαλωμένο νερό, ρουχισμό, αδιάβροχα, γαλότσες, κουβέρτες αλλά και ζεστά γεύματα, για την υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης δήλωσε:
« Η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου Logistics είναι δεδομένη. Η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι η ανακούφιση και η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, αλλά με δομημένο, οργανωμένο και ελεγχόμενο τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ