Το Αντίο στον Μιχάλη Σταφυλά

 

Την Πέμπτη 24 Μαίου στο κοιμητήριο Καλλιθέας αποχαιρετήσαμε τον Μιχάλη Σταφυλά…

Στερνό αντίο από τους ανθρώπους που τον γνώρισαν, από τα μέλη της οικογένειας του, από λογοτέχνες.

Ηταν όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο Αντίο.

Πρόταση της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών: να προταθεί για Νόμπελ ο Μιχάλης Σταφυλάς

Μιχάλης Σταφυλάς και Θέμις Σταφυλά

Ο Μιχάλης Σταφυλάς από τους ανθρώπους που τον γνώρισαν μέλη της οικογένειας του, λογοτέχνες.Ηταν όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο Αντίο Πρόταση της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών να προταθεί για Νόμπελ Ο Μιχάλης Σταφυλάς

Gepostet von Kallithea Press – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ am Donnerstag, 24. Mai 2018

 

Μια ανοιξιάτικη μέρα προς το τέλος του Μαΐου, έφυγε ένας σπουδαίος αγωνιστής της Λογοτεχνίας, της Τέχνης και των Γραμμάτων. Ένας αξιόλογος άνθρωπος! Ο Μιχάλης Σταφυλάς.

Τέτοιοι άνθρωποι! Ποτέ δεν παύει η φυγή τους θλίψη και πόνο να δημιουργεί. Ειδικά σε όσους, την τύχη και την χαρά είχαν από κοντά να τους γνωρίσουν. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Τον είχα επισκεφτεί στο σπίτι του μερικές φορές –ειδικά τα τελευταία χρόνια- και συζητώντας με τον ίδιο και την γυναίκα του, καταλάβαινα κάθε φορά, πως είχα να κάνω με δυο ξεχωριστούς σπάνιους ανθρώπους! Ακόμα εδώ και χρόνια φιλοξενούσε στις στήλες του περιοδικού “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ” εργασίες του πατέρα μου και δικές μου, ενώ τακτικά μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Θα ήθελα τα θερμά συλληπητήρια μου να δώσω στην γυναίκα του, την κυρία Θέμιδα, στα παιδιά του κι όλη την οικογένεια του.

Να προσθέσω ακόμα, ότι ειδικά σ’ αυτή την τόσο, επιεικώς, αντιπνευματική, απάνθρωπη εποχή, θα τον θυμόμαστε πάντα με αισθήματα Αγάπης και Σεβασμού.

Κώστας Λιάκος

Συγγραφέας

Μέλος ΕΕΛ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ