Το έργο του Μίκη Θεοδωράκη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.mikisradio.com

Πριν λίγο καιρό, δημιουργήθηκε το  διαδικτυακό ραδιόφωνο Mikis Radio  www.mikisradio.com, που μεταδίδει διαδικτυακά 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα το έργο του Μίκη Θεοδωράκη (Μουσική-Αφιερώματα-Συνεντεύξεις). Ο στόχος του ραδιοφώνου είναι να κάνει γνωστό το τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι ακροατές,  για πρώτη φορά,  έρχονται σε επαφή με  όλα τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία παρουσιάζονται με εκφωνήσεις ώστε να γίνονται γνωστοί όλοι οι συντελεστές ( Ποιητές,  τραγουδιστές,  ηθοποιοί, ορχήστρες, χρονολογία δημιουργίας ή ηχογράφησης). Ένα κυριολεκτικά κολοσσιαίο έργο, που λίγοι το γνωρίζουν στην ολοκληρωμένη του μορφή και περιλαμβάνει:  α) Κύκλους τραγουδιών, β) Μουσική για θέατρο, γ) Μουσική για Αρχαίο Δράμα, δ) Μουσική για κινηματογράφο, ε) Ορατόρια, στ) Συμφωνικά και Μετασυμφωνικά έργα και Μουσική Δωματίου, ζ) Μπαλέτα, η)  Όπερες, θ) Ραψωδίες και  Εκκλησιαστική μουσική.
Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε λίγους μήνες οι επισκέψεις ακροατών στο αρχικό Blog μετάδοσής του, από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεπέρασαν τις 1.400.000, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για διαδικτυακό ραδιόφωνο, ενώ οι ακροατές προέρχονται  από 55 και πλέον χώρες.
Ακροάσεις του web Mikis Radio από τις χώρες:
Greece, United States, Germany, United Kingdom, Chile, Cyprus, Sweden, Canada, Netherlands, Romania, France, Australia, Belgium, Italy, Unknown, United Arab Emirates, Ireland, Austria, Denmark, Switzerland, South Africa, Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Portugal, Norway, Luxembourg, Congo, Albania, Russian Federation, Egypt, Uruguay, Brazil, Spain, Taiwan, Province Of China, Japan, Turkey, Montenegro, Malta, Peru, Saudi Arabia , Israel, Mexico, Croatia, Viet Nam, Jordan.
Η προσπάθεια του Mikis Radio και η απήχησή του εξέπληξε ευχάριστα τον ίδιο τον δημιουργό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μας στηρίζει και μας ενημερώνει, για την καλύτερη παρουσίαση των έργων.
Καλούμε όλους όσους έχουν να καταθέσουν κάποια άγνωστα στοιχεία και ντοκουμέντα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, από επαφές με τον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να τα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας.
Από το Mikis Radio
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – email: nik.theodorakis@gmail.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ