ΤΙ είχες Γιάννη τι είχα πάντα…

…ένα μαγαζάκι με το όνομα
Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας

Πριν κάν συσταθεί σε σώμα ο Εμπορικός Σύλλογος, άλλαξε τη σελίδα του στο Facebook από ανοικτή σελίδα σε ιδιωτική σελίδα, βγάζοντας μάλιστα έξω πάρα πολλά μέλη και όχι μόνο. Το γιατί δε το ξέρουμε εμείς, αλλά ο νέος πρόεδρος κ. Αναστόπουλος μαζί με τον παραιτηθέντα πρόεδρο κ. Βαγιανό, ο οποίος ενώ είχε αφήσει το σύλλογο στο έλε;oς του, ώσπου παραιτήθηκε το Nοέμβριο του 2017 αδιαφορώντας για τα πάντα, ξαφνικά η «αυλή» τον ξανακάνει ανιπρόεδρο, όπου με μία αλαζονική συμπεριφορά θεωρεί το σύλλογο και αυτό μαγαζί του. Τι ακριβώς σκοπούς υπηρετεί και εξυπηρετεί ο σύλλογος; Των λίγων, των πολλών, ( 117 όλοι και όλοι ψήφησαν) ή της διοικούσας αρχής του Δήμου μας;

Αναφερόμαστε στα παραπάνω διότι είδαμε από κοντά πως έγιναν οι αρχαιρεσίες του εμπορικού συλλόγου με τη μισή δημοτική αρχή να παίρνει όλη μέρα τηλέφωνα – χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα – υπέρ κάποιων και βέβαια κατά κάποιων άλλων, που προφανώς δεν ήταν άνθρωποι του άγεστε και φέρεστε ή της «αυλής». Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα πολύ μεγάλο δήμο, όπου ο τζίρος της αγοράς του φθείνει μέρα με τη μέρα, τα μαγαζιά κλείνουν συνεχώς και κανείς δε νοιάζεται παραπέρα.

Όσοι προσπάθησαν να εκφράσουν κάτι διαφορετικό, φρόντιζαν και φρόντισαν κάποιοι άλλοι….- ξέρετε ποιοί μη λέμε τα ίδια – να τους παραγκωνίσουν.
Τα κατάφεραν;;; Γιατί τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών δε δείχνουν ακριβώς αυτό.

Και μία τελευταία ερώτηση – απορία.
Κατά περίεργο τρόπο τα τρία τέταρτα των εκλεγμένων, έχουν τις επιχειρίσεις τους «ψηλά» προς το βόρειο κομμάτι της Καλλιθέας, σχεδόν δίπλα δίπλα ο ένας με τον άλλον. Θα ενδιαφερθούν για την αγορά στο κέντρο της πόλης που υποφέρει ή για την αγορά προς το νοτιότερο κομμάτι του Δήμου?
Σύντομα θα μάθουμε….!!!!

Πλάτωνας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ