Την παραίτηση του προέδρου (Οργανισμού Γιάννης Γάλλος) κ. Κώστα Ευσταθίου ζήτησε ο κ. Παναγιώτης Γαλανόπουλος

Αίσθηση προκάλεσε η Ομιλία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Γαλανόπουλου στις 25/6/2018 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου ζήτησε την παραίτηση του πρόεδρου του Οργανισμού «Γιάννης Γάλλος» κ. Ευσταθίου απ’ αφορμή τα συνεχή πρόστιμα που επιβάλλονται στο Νομικό πρόσωπο.

Ο κ. Γαλανόπουλος κατηγόρησε τον κ. Ευσταθίου για κακοδιοίκηση και κακή διαχείριση των υποθέσεων του Νομικού προσώπου με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο δήμος να πληρώνει πρόστιμα.
Η ανικανότητα, η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά με την οποία διοικείται το Νομικό πρόσωπο «Γιάννης Γάλλος» εξανάγκασε τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης να επιβάλλουν:
•Πρόστιμα για παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις κατ’ εξακολούθηση
•Γιατί δεν αναρτούνται στο Διαύγεια οι δαπάνες που πραγματοποιεί
•Υπάρχει πληρωμή σε εταιρεία «Υλοποίησης προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης» χωρίς να υπάρχει η κατάσταση πληρωμής των απασχολούμενων!!!(απίστευτα πράγματα και ομως αληθινά)
•Υπάρχει παράνομη καταβολή επιδόματος ευθύνης σε υπεύθυνους παιδικών σταθμών και άλλα πολλά (πόρισμα Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης τον Ιούλιο 2016)
• Αληθεύει ότι το «Γιάννης Γάλλος» δέχτηκε παρανόμως ιδιώτης να ανασκευάσει τον τάπητα κλειστού γυμναστηρίου χωρίς να υπάρχει απόφαση αποδοχής δωρεάς με αντάλλαγμα ο ιδιώτης να πάρει 10 ώρες την εβδομάδα και να τις διαθέτει επί πληρωμή σε πελάτες του!!! Ενώ για τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας τα ωράρια δεν φτάνουν.Το έργο έγινε με την απουσία της τεχνικής υπηρεσίας η οποία αρνήθηκε την παραλαβή του έργου… Μια καθαρή Συναλλαγή που δεν γίνεται ούτε σε ιδιωτική εταιρεία…
Τέλος το λιμεναρχείο επέβαλε οχτώ πρόστιμα στο Γιάννη Γάλλο τέσσερα το 2017 και τέσσερα το 2018, για το κρουαζερόπλοιο ΚΟΣΜΟΣ συνολικού ποσού 11.000 ευρώ, παραβιάζοντας τον κανονισμό της Ναυταθλητικής Μαρίνας που επέτρεπε ελλιμενισμό σε σκάφος μέχρι 60 μέτρα ενώ γνώριζαν ότι το μήκος του κρουαζερόπλοιου είναι 78 μέτρα.
Κύριοι έχουμε λοιπόν ένα νομικό πρόσωπο που ο πρόεδρος κ. Ευσταθίου γράφει στα παλιά του υποδήματα τους νόμους και το λειτουργεί σαν δική του επιχείρηση.
Ο κ. Ευσταθίου είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος, το μόνο που ξέρει να κάνει απευθείας αναθέσεις και παρά τα πρόστιμα να συνεχίζει το αγαπημένο του σπόρ.
Και στο τέλος τόνισε ο κ. Γαλανόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Κάρναβο
Ζητώ την παραίτησή του γιατί ζημιώνει τον Δήμο εκθέτει την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντα του δήμου. Εάν δεν τον αποπέμψετε είστε συνυπεύθυνος και συνένοχος. Φτάνει πιά με τις απ’ ευθείας αναθέσεις με τα πρόστιμα και τα αλλα… Τώρα Διαφάνεια παντού τόνισε στο τέλος…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ