Τίτλοι τέλους…

Εμφανίστηκαν κάποιοι στην αρχή αλλά και στην συνέχεια λέγοντας ότι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν να βοηθήσουν εθελοντικά όπως τους έχω αναφέρει τη προσπάθεια που λέγεται www.kallitheapress.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. Μια παρόμοια περίπτωση είναι και ο έμμισθος υπάλληλος της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής κ. Πεφάνης Ιωάννης ο οποίος ως χόμπι έχει την φωτογράφηση και με βάση αυτό, ζήτησε ό ιδιος να ασχοληθεί με τη σελίδα ώστε να καλύπτει φωτογραφικά κάποια γεγονότα που αφορούν στο Δήμο. Του διευκρίνησα αρχικά όπως και σε όσους ασχολούνται με τη σελίδα ότι είναι μια προσπάθεια η οποία δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα αποφέρει χρήματα από την αρχή και ούτε θα μπορώ να δίνω επιπλέον μισθό αφου κανείς δεν πληρώνεται.

Ο κ. Πεφάνης το δέχτηκε, κάλυψε κάποιες εκδηλώσεις, ανέβασε και κάποιες δικές του φωτογραφίες που αφορούν δικές του γνωριμίες, πήγε μέσω του site σε διάφορες εκδηλώσεις εκμεταλλευόμενος την συνεργασία ώστε να γνωριστεί, στην πορεία ζήτησε να παίρνει κάποια χρήματα από τις φωτογραφήσεις, του ανέφερα παρουσία ανθρώπων όπως και την πρώτη φορά ότι μόλις δωθούν χρήματα απο αυτούς που έχει τραβήξει φωτογραφίες θα τα πάρει κάτι που έκανε και στην κάλυψη συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Ο κ. Πεφάνης αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία μας, δεν πειράζει, του εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ