Σφοδρή επίθεση Τράγκα στον Κικίλια

105

 Δεν λες σε κάποιον επειδή σε αντικρούει πώς πάει η λευχαιμία σας

Με ένα ολοσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιώργος Τράγκας ασκεί δριμεία κριτική στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας σχετικά με την ασθένεια του Γιώργου Τράγκα.

Συγκεκριμένα χθες ο Γιώργος Τράγκας είχε προσκεκλημένο στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Βασίλη Κικίλια. Η συνομιλίας τους ήταν πολύ έντονη σε πολλά σημεία. Η αντίδραση του Βασίλη Κικίλια ήταν να «συμβουλέψει» τον Γιώργο Τράγκα να προσέχει τον ζάχαρο του

Ο Γιώργος Τράγκας στο σημερινό του άρθρο επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι με την αναφορά αυτή ο κ. Κικίλιας «ήθελε να υποτιμήσει την κρίση μου, να αποδυναμώσει τα ερωτήματά μου και την ένταση της φωνής μου στο μικρόφωνο».

Αυτό στο οποίο στέκεται στο άρθρο του είναι όπως τονίζει πως «το χειρότερο είναι ότι ο συνομιλητής μου ήταν γιατρός. Δεν έχει σημασία εάν είναι καλός ή κακός γιατρός, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί δεν πήγα να με εξετάσει ποτέ, ούτε έτυχε να πάει κάποιος φίλος μου».

«Δεν λες σε κάποιον σε δημόσια θέα, στην τηλεόραση, προσέχετε τον καρκίνο σας ή σε ποιο στάδιο είστε. Δεν λες σε κάποιον άλλον στο ραδιόφωνο, επειδή σε ρωτάει ή σε αντικρούει σκληρά, πώς πάει η λευχαιμία σας, βρήκατε μόσχευμα;» προσθέτει.

Τέλος σημειώνει πως «σε άλλες ηγεσίες της ΝΔ, δεν θα είχε επιλεγεί ο κ. Κικίλιας για εκπρόσωπος Τύπου, απλά και μόνο επειδή επαναλαμβάνει χωρίς επιδεξιότητα και συνειρμό ότι «αυτοί που είναι ήδη πάνω πρέπει να φύγουν και ότι η ΝΔ θα τα κάνει καλύτερα»…

koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ