ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

Το πρόγραμμα της Π.Ε. Νήσων, για αυτοδυναμία και αυτάρκεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις των νησιών και της Τροιζηνίας, συνεχίζεται, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της θητείας μας όπως έχουμε δεσμευτεί.

Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου για την συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση του γηπέδου των Αμπελακίων Σαλαμίνας, είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Αμπελακίων στον Δήμο Σαλαμίνας

Τη συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας εξασφάλισαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφέρεια Αττικής και το ΝΠΔΔ Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας.

Σκοπός του έργου (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η αναβάθμιση του γηπέδου Αµπελακίων Σαλαμίνας, στην Ακτή Θεμιστοκλέους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένας χώρος για εκδηλώσεις µε δυνατότητα λειτουργίας όλες τις εποχές του χρόνου.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες για την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα µε συνθετικό, για τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων (αποδυτηρίων, γραφείων, κ.λπ.), για την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων καθώς και για την τοποθέτηση μεγαφωνικής εγκατάστασης.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει το ΝΠΔΔ Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.dinamizois.gr

www.renadourou.gr

Fb: /renaperifereia

Twitter: @renadourou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ