Συνεχιζόμενες Διακοπές ρεύματος

Μπλακ Άουτ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη – Επανέρχεται η ηλεκτροδότηση.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ – Εκκενώθηκαν οι συρμοί στο Σύνταγμα μετά τη διακοπή ρεύματος – 130 κλήσεις για απεγκλωβισμούς δέχθηκε η Πυροσβεστική.

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια».

«Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η διακοπή ρεύματος προκάλεσε νωρίτερα και το κλείσιμο σταθμών του Μετρό.

Οι συρμοί εκκενώθηκαν και ο κόσμος απομακρύνθηκε μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη. Εκτός λειτουργίας τέθηκε η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό με τη λειτουργία της να αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Εκτός κυκλοφορίας παραμένει το κομμάτι Συντάγματος-Αγίου Δημητρίου, σε κυκλοφορία το κομμάτι Ηλιούπολη-Ελληνικό. Σε επικοινωνία του News 24/7 με τη ΣΤΑΣΥ ενημερωθήκαμε πως δεν υπήρξε ζήτημα απεγκλωβισμού ανθρώπων μέσα από το δίκτυο του Μετρό αλλά προληπτική εκκένωση των σταθμών που δεν είχαν ρεύμα.

Προβλήματα υπήρξαν και στο δίκτυο του Τραμ, καθώς και στην κίνηση των οχημάτων καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν μετά τις 14.00 το μεσημέρι σε όλη την Αττική. Η Πυροσβεστική δέχθηκε 130 κλήσεις από διάφορες περιοχές της Αττικής για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, ενώ τα προβλήματα καταγράφηκαν στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης οφείλονταν σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης. Σταδιακά επανέρχεται το ρεύμα και μέσα στην επόμενη ώρα θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη, όπως πληροφορήθηκε το News 24/7 από το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ.

news247.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ