Συνεδρίαση ΑΝΕΛ

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ στη Βουλή -Φορτισμένο κλίμα μετά τις διαφοροποιήσεις για τις Πρέσπες.

Υπό τη σκιά της δημόσιας αντιπαράθεσης κυβερνητικών στελεχών με βουλευτές των ΑΝΕΛ, για τη στάση που θα τηρήσει ο κυβερνητικός εταίρος αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, ξεκίνησε στις 10 και τέταρτο το πρωί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Τελευταίος στην αίθουσα μπήκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαμηνυθεί πως αν επιμείνει στις θέσεις του, για στήριξη της συμφωνίας, να παραδώσει την έδρα του.

Το κλίμα είναι φορτισμένο, καθώς ορισμένα στελέχη του κόμματος φέρονται να διαφοροποιούνται από την επίσημη γραμμή του Πάνου Καμμένου. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «άκυρο» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια. Η διαφωνία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό προκαλεί αναταράξεις στο Μαξίμου. Λίγα λεπτά πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Γιώργο Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, με δεδομένο ότι μετά τις εξελίξεις στα Σκόπια η ελληνική κυβέρνηση κερδίζει χρόνο.

iefimerida.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ