Συναντήσεις Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

Ο επικεφαλής της παράταξης η «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Ψαλιδόπουλος τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντήσεις στο Φάρο Τυφλών, στο ΝΟΤΚ και στο σύλλογο Αργοναύται Κομνηνοί, όπως ανάρτησε στη σελίδα του.

ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Με τον Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Μπασιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Φάρου Τυφλών Ελλάδος» συναντήθηκαν σήμερα (25/1/2018) ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και ο Πέτρος Κουτσουπέτρου. Ο Θ. Ψαλιδόπουλος ενημερώθηκε για τις ποικίλες δραστηριότητες του σωματείου και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχή πορεία, όπως και την προσήλωση της διοίκησής του στην εξωστρεφή αντίληψη της αποστολής του και την πλήρη διαφάνεια της οικονομικής του διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν ειδικότερα μορφές εμπλουτισμού της συνεργασίας του σωματείου με το Δήμο Καλλιθέας.

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΚ
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος συναντήθηκε χθες (24/1/2018) με το νέο Πρόεδρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) κ. Ανδρέα Αντωνόπουλο. Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Αντωνόπουλο για την εκλογή του, ενώ εξήρε τη σημασία ενεργειών του ΝΟΤΚ, οι οποίες συμβάλλουν στην τήρηση της νομιμότητας στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου. Υπογράμμισε, επίσης, ότι ουσιώδης προϋπόθεση για την προαγωγή του ναυταθλητισμού στην πόλη είναι η συνεργασία του Ομίλου, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια λαμπρής δράσης, με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Καλλιθέας και εξέφρασε την ετοιμότητα της δημοτικής παράταξης να συνδράμει στις κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ – ΚΟΜΝΗΝΟΙ»
Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται – Κομνηνοί» κ. Θεόφιλο Καστανίδη συναντήθηκε χθες (24/1/2018) ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και τις επικείμενες δραστηριότητες του σωματείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ