Συνέχιση εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

«Συνεχίζονται οι εγγραφές στους δύο νέους Κύκλους Μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.), στο τμήμα Αθηνών/κέντρο».

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Αθηνών/κέντρο και στους δύο κύκλους μαθημάτων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν συνεχόμενα την ίδια ημέρα και με διαφορετική θεματολογία ο καθένας.

Το θέμα του Α΄ Κύκλου Μαθημάτων είναι : «8 μαθήματα Θετικής Ψυχολογίας »

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν μέσα από τις εισηγήσεις καταξιωμένων και ειδικών επί του θέματος εισηγητών την αξία της θετικής ψυχολογίας. Η επιστήμη της θετικής ψυχολογίας, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το McGill, το Berkeley, της Pennsylvania, και διερευνά τις ρίζες για μια ευτυχισμένη και ουσιαστική ζωή και το πως μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας για να γίνουμε πραγματικά πιο ευτυχισμένοι.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 3-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τετάρτη, ώρες 16:30 έως 19:00.

Το θέμα του Β΄ Κύκλου Μαθημάτων είναι: «Μαθήματα Διατροφής και Ευεξίας»

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν από τους πλέον ειδικούς εισηγητές για την σχέση διατροφής με την υγεία και την ποιότητα ζωής, αλλά και το πώς να μην γίνουν δέσμιοι ιδεοληψιών αναζητώντας συνέχεια «το καλό και υγιεινό». Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωϊκών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 3-10-2018, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τετάρτη, ώρες 19:30 έως 22:00.

Τα μαθήματα και των δύο παραπάνω κύκλων, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντας τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό  παρακολούθησης.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr

Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά.

Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242-6932447016

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ