Συνάντηση Ψαλιδόπουλου Θεόδωρου – Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας

Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, συνάντησε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλλιθέας. Η συνάντηση έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν το νέο Δ.Σ. επισκεφθεί το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Κάρναβο, γεγονός που θα μπορούσε να κινήσει, τουλάχιστον, την περιέργεια… Ωστόσο, στην πραγματικότητα έγινε τυχαία, εξαιτίας του προγράμματος και των υποχρεώσεων και των δυο πλευρών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένος σχεδιασμός των δράσεων του Δήμου ως προς την υποστήριξη της υλικοτεχνικής υποδομής της εκπαίδευσης. Τονίστηκε, δε, ότι αυτές πρέπει να απαλλαγούν από στοιχεία πελατειακών σχέσεων μεταξύ της διοίκησης και των σχολείων.
Συνομιλητές του σημείωσαν σχετικά ότι ο κ. Ψαλιδόπουλος ασκεί, επίσης, κριτική στην απροθυμία της διοίκησης να ασχοληθεί με το πρόβλημα της νομιμοποίησης σχολικών εγκαταστάσεων και ότι θεωρεί πως η επίλυση αυτού του (σύνθετου) γραφειοκρατικού προβλήματος είναι και η κυριότερη παράλειψη της προηγουμένης διοίκησης στο χώρο της εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» θα επιθυμούσε τη διεξαγωγή ολοκληρωμένης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα της εκπαίδευσης, σε χρόνο που θα εξυπηρετούσε και την Ένωση Γονέων βέβαια, ενώ αναμένεται αίτημά του γι’ αυτό.
Κλείνοντας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού εξέφρασε την υποστήριξή του προς το νέο Δ.Σ. της Ένωσης και φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε κάποιους ότι αναμένονται πρωτοβουλίες του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ